BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Yıldırım moral aşıladı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım turdan ümitli. Taraftara destek çağrısı yapan Yıldırım umutlu mesajları verdi.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, AZ Alkmaar maçıyla ilgili olarak taraftarlara verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken, bu desteğin artarak sürdürülmesi yönünde çağrıda bulundu. Kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yapan başkan Yıldırım, dün akşam AZ Alkmaar ile oynanan UEFA Kupası karşılaşmasında takımı yalnız bırakmadığı ve verdiği destek için tüm taraftara şahsı ve yönetimi adına teşekkür ederken, turu geçebilecekleri yönünde umutlu mesaj da verdi.

Aziz Yıldırım, ''2 kademeli bir eleme maçının ilkini kendi evimizde bizi çok memnun etmese de hedeflerimizden kesinlikle saptırmayacak bir sonuçla tamamladık. Karşılaşma içerisinde 3-1 mağlup duruma düşen takımımız, maçı asla bırakmamış ve skoru 3-3'e getirmiştir. Bizlerin inancı takımımızın Hollanda'da oynayacağı maçta turu geçebilecek skoru elde edebileceği şeklindedir'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Lig'de, Fortis Türkiye Kupası'nda ve UEFA Kupası'nda yoluna devam ettiğini vurgulayan Başkan Yıldırım, sözlerini şöyle tamamladı:

''Taraftarı ile kenetlenen takımımız 3 kulvarda da başarılı sonuçlar almaya devam edecektir. Taraftarlarımız, zorlu sınavlardan geçtiğimiz şu günlerde takımımıza her zamankinden daha fazla destek vermesi gerekmektedir. Unutmayalım ki bugün ligde en yakın rakibi ile arasında 4 puan farkı yaratan da Türkiye Kupası'nda namağlup yoluna devam eden de UEFA Kupası'nda kayıpsız ilerleyen de bu takım oyuncuları ve hocasıdır. Hiç şüphe yok ki Fenerbahçe camiası şu anda geldiği noktadan itibaren mutlu sona ancak taraftarının kendi içinde ve takımı ile kenetlenmesi neticesinde ulaşabilecektir. Bu noktada taraftarımıza büyük sorumluluk düşmekte ve desteklerini bir an olsun eksik etmemelidirler.''