BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  SPOR

Yıldırım emin konuştu

Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hayli iddialı ve emin konuştu

Abone ol

Aziz Yıldırım, çok kaliteli bir kadroya, mükemmel bir taraftara sahip olduklarını vurgulayarak "Başarıyı hak ediyoruz. Sezon sonunda üst üste üçüncü şampiyonluğumuzu kutlayacağız" dedi.


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, pazartesi günü Akmerkez'de, öğle saatlerinde S'Cafe'deki bir sohbette son derece iddialı ve spor gündemine oturacak sözler sarfetti. Başkan Yıldırım, takımına, teknik kadrosuna güvenini dile getirirken, ligde şampiyonluğun kaderini belirleyecek iki derbiye dikkat çekti ve "Elimizi kolumuzu sallayarak bu maçları kazanırız. Çünkü biz rakiplerimizden çok daha iyiyiz" şeklinde konuştu. Aziz Yıldırım, "Göreceksiniz yine şampiyon olacağız. Çünkü iyi bir takımız, Avrupa'nın bile imrendiği yıldızlara sahibiz. Kalitemiz tartışılmaz, seyircimiz ise tek kelimeyle mükemmel.

POLAT’A DA SÖYLEDİ

Takımda uyum, kenetlenme derseniz her şey var. Durum böyle olunca da aşamayacağımız engel olmaz. Her maçımızı kazanıp ipi göğüsleyeceğiz" diye konuştu. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın, yine Akmerkez’de bir başka günde ve başka bir mekanda, benzer ifadeleri Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Adnan Polat’a da söylediği basına da yansımıştı. Başkan Yıldırım, Adnan Polat’a dostane havada geçen bir sohbet esnasında “Göreceksin, sizi çok rahat yeneceğiz ve yarışı da biz kazanacağız” ifadesini kullanmıştı.

Kaynak: