BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Yılbaşı akşamı hava nasıl olacak?

Yılbaşını dışarıda geçirecek olanlar bu haber size! Yeni yılın ilk gecesi hava nasıl olacak? Sıcaklık yükselecek mi? İşte yanıtı...

Abone ol

Yılbaşı akşamı ve 2010 yılının ilk gününde İstanbul'da, mevsim normallerinin üzerinde ve ılık bir havanın hakim olacağı bildirildi.

Meteoroloji İstanbul Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, sabah saatlerinde hissedilen lodosun kara yele dönmesiyle kentte sıcaklığın hissedilir derecede düştüğünü ve 18 dereceden 11 dereceye indiğini hatırlattı.

Yine öğleden sonra başlayan yağışın akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesinin beklendiğini aktaran Yıldırım, İstanbul'da havanın yarın parçalı bulutlu ve beklenen en yüksek sıcaklığın 11 derece, çarşamba günü parçalı bulutlu ve 13 derece olacağını kaydetti.

Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti:

''Yılın son günü ise yine parçalı ve çok bulutlu bir hava bekliyoruz. Sıcaklık ise mevsim normallerinin üzerine çıkarak 16 derece civarında olacak. Yılın ilk günü de havanın ılık geçmesini ve sıcaklığın 18 derece olmasını bekliyoruz. Yılbaşı gecesi saat 00.00 civarında sıcaklık, 12-13 derece civarında olacak. Perşembe ve cuma günleri gerçekleşecek ve zaman zaman kuvvetli esecek lodos nedeniyle sıcaklıklar artacak. Yani, bu sene yılbaşında ılık ve mevsim normallerinin üzerinde bir hava yaşanacak."