BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.468,64
HABER /  SPOR

Yeter artık Demirören

Beşiktaş'ta üstüste gelen mağlubiyetlerle taraftarın sabrı taştı. Delgado ile başlayan protestolar yönetime kadar uzandı.

Abone ol

Beşiktaşlı taraftarlar Ankaraspor yenilgisiyle adeta çılgına döndü. Kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulunu istifaya davet eden taraftarlar, teknik direktör Mustafa Denizli'ye de yeni besteledikleri şarkıyla tepkilerini dile getirdi.

Taraftarlar, maçın son dakikalarında hep birlikte atkılarını açarak, ''Ne zaman 'şampiyonuz' diye bağırsak, kursağımızda kalıyor. Söylesene bize hoca, takım niye oynamıyor?'' diye tepki gösterdi.

Tepkilerine stat dışında da devam eden taraftarlar, ayrıca, Ankaraspor takımının yanı sıra, onursal başkan Melih Gökçek ve teknik direktör Aykut Kocaman'a da koro halinde küfür etti.

Beşiktaşlılar, buna rağmen, uzatma bölümünde gelen Ankaraspor'un 3. golünü, kendi takımlarına tepki olarak ayakta alkışladı.

Bu arada, maçın ardından, numaralı tribün ve basın tribünün üst bölümündeki locada bulunan bazı taraftarlar, basın tribünündeki bazı gazetecilere de tepki gösterdi. Spor yazarı Bağış Erten'in, aşırı tepkiler nedeniyle özel güvenlik elemanıyla tribünden ayrıldığı görüldü.

Beşiktaş'ın ligde üst üste aldığı 2. yenilgi, teknik direktör Mustafa Denizli'ye olan güveni de sarstı. Ankaraspor'un 2-1 önde oynadığı sıralarda numaralı tribündeki bazı taraftarlar Denizli'yi, oyuncu değişikliklerini geç yapması nedeniyle protesto etti.

Beşiktaşlı taraftarlar, takım kaptanı Delgado'yu maç içinde protesto etti. Son maçlardaki performansıyla eleştirilen Arjantinli futbolcuya oyunun son bölümünde ''Delgado dışarı'' diye tempo tutan taraftarlar, top ayağına geldiği bölümlerde ise yuhaladı.

79. dakika oyundan alınırken tribünlerin büyük çoğunluğunca yuhalanan Delgado, bazı taraftarlarca da alkışlandı. Arjantinli futbolcunun oldukça üzgün olduğu gözlenirken, teknik direktör Denizli ve yedek kulübesindeki takım arkadaşları, futbolcuyu teselli etmeye çalıştı.