BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,33
HABER /  SPOR

Denizli taraftara umut verdi

Beşiktaş yenildi, taraftar isyan etti. Beşiktaş taraftarının hedefi Denizli oldu. Denizli maç sonrası umutlu konuştu.

Abone ol

Beşiktaş'ın İnönü'de Ankaraspor'a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası Siyah-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Mustafa Denizli şunları söyledi:

"Sekiz maçta 13 puan kaybettik. Bugün aldığımız mağlubiyet kredimizin bittiği anlamına gelmez. Bu akşam itibariyle fazla bir puan kaybı oldu. Bu tablodan herhangi bir yorum çıkarmak doğru olmaz.

Daha öncede kaybettik berabere kaldık ama o karşılaşmalarda iyi oynadık diyebiliyorduk. Bu akşam Ankaraspor karşısında ortaya koyduğumuz futbol için iyi oynadık diyemiyorum.

TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI

Taraftarımız takımın itici gücüdür. Ligde mücadele sürüyor. Bu köprünün altından daha çok sular akar. Bu takımın başında daha 20 maça çıkacağım. Bir şeyi unutmamak lazım, bu tablo bir taraftarın takımından desteğini çekeceği bir tablo değil. Böyle günlerle karşılaşabiliriz. Yerimiz bir kaç basamak değişebilir. Bu önemli değil.

Ben zirveye oynayan takımlarda bu baskıyı çok yaşadım. Bazen şampiyonluğa ulaştık bazen başaramadık. Ama sonuna kadar mücadele edeceğiz. Tribünler takımlarına her zaman destek olmaya devam etmelidir.

KARAMSARLIĞA KAPILMAYIN

Takımın üzerinde oluşan olumsuz havayı değiştirmeye çalışacağım. Karamsarlığa kapılmamak lazım. Kimse endişe falan duymasın ortaya çıkan bu görünümden. Futbolcularımın bozulan morellerini yükseltmek için program yapacağım.

Sahada istediklerimizi ortaya koyamadık. Gol noktalarında etkisiz kaldık. Bizim beceriksiz olduğumuz noktalar oldu, Ankaraspor'un bizi bozduğu noktalar oldu.

Kötü oynadık yenilgiyi hakettik. Geriye düştüğümüz anlarda maçı çevirecek performansı ortaya koyamadık. Sonuçta Kaybettik üzgünüz"

ANKARASPOR CEPHESİ

Ankaraspor Teknik Patronu Aykut Kocaman "Mutluyuz. Fazla birşey söylemek istemiyorum. Yayıncı kuruluş olduğunuz için saygımdan dolayı geldim. Hakemler hata yapabilir. Ben oyuncularıma da diyorum hata yapın. Bugün kazandık ama nasıl kazandığımızı ben de bilmiyorum. Bu ortamda kazanmamız mucize."