BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.399,82
HABER /  GÜNCEL

Yerli Bechkam öldü

Tekne gezisinde bacağını pervaneye kaptıran futbolcu yaşam mücadelesini kaybetti.

Abone ol

Büyükçekmece'de yaklaşık bir ay önce gezintiye çıktıkları teknenin birden hareket etmesi sonucunda sol bacağını pervaneye kaptıran genç futbolcu Rıdvan Beder, hayatta kalmak için yaklaşık bir aydır sürdürdüğü mücadeleyi kaybetti.

Henüz lise 2. sınıf öğrencisi olan Rıdvan'ın ölümü, ailesi ve arkadaşlarını yasa boğdu. Haziran ayı sonunda meydana gelen olayda, Büyükçekmece'de bir grup arkadaşıyla tekneyle denize açılan Tucay Azaphan İletişim Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencisi Rıdvan, dengesini kaybederek suya düşmüş, bu sırada teknenin aniden çalışması sonucu talihsiz çocuk girdaba kapılmıştı. Hızlı bir şekilde dönmeye başlayan pervaneye sol bacağını kaptıran Rıdvan Beder'in karnında da derin yırtıklar oluşmuştu.

İstanbulspor'da futbol oynadığı öğrenilen Rıdvan, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaklaşık bir aydır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Ailesinin hasretle iyileşmesini beklediği Rıdvan'ın, saat 06.00'da öldüğü açıklandı. Rıdvan'ın ölümü, ailesi ve arkadaşlarını yasa boğdu. Hastaneye koşan gencin arkadaşları, birbirlerine sarılarak uzun süre ağladı.

Rıdvan Beder'in ağabeyi, "28 gündür umutla bekliyorduk. Bu sabah ölüm haberi geldi. Çok üzgünüz" dedi. Dayısı ise umutlarının sabah gelen telefonla yıkıldığını ifade etti. Rıdvan Beder, yarın İstanbul'da toprağa verilecek.