BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59
HABER /  MAGAZİN

Yerli Adriana Lima güzelliğiyle büyüledi!

Hakim bir anne ve yine hakim bir babanın avukat olan kızları Defne Benan Yüksel, güzelliğiyle baronun en çok konuşulan ismi haline gelmeyi başardı.

Abone ol

Kendisi gibi ailesi de hukukçu olan avukat Defne Benan Yüksel'in güzelliği sadece İzmir'de değil Avrupa'da konuşuluyor. Mesleği dışında mankenlikte yapan Yüksel, bazı ünlü markaların da reklam yüzü oldu.

Hakim Orhan Yüksel ile Funda Yüksel'in tek çocukları, Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirip avukat olan ve aynı üniversitede yüksek lisans yapan Defne Benan Yüksel, avukatlık dışında bir bira markasının Türkiye'de ve Danimarka'da yapılan çekimlerinde reklam yüzü oldu.

Yüksel, en son olarak sağlık turizmine yönelik bir reklam çekiminde yer aldı. Bir güzellik merkezi, sağlık turizmi için Avrupalı turistlere yönelik reklam filminde de tercihi avukat Defne Benan Yüksel oldu.

HOBİ OLARAK DEVAM EDECEĞİM

Firma sahibinini özellikle kendisini bu reklamda oynaması için davet ettiğini belirten Yüksel şunları anlattı:

"Bugüne kadar birçok markanın reklam yüzü oldum. Çekimler için Avrupa'nın birçok şehrine gittim. Fotoğraf çektirmeyi çok seviyorum. Sağlık turizmi ile ilgili çekilen reklam, Avrupa'da yayın yapan Türk kanallarında yakında gösterime girecek. Herhangi bir ücret almıyorum. Beni Adriana Lima'ya benzetip yolda durduruyorlar. Birlikte fotoğraf çektiriyorlar. Benim en büyük destekçim annem ve babam. Yüksek lisansım bitince kendime büro açıp, mesleğimi yapacağım. Bu işi de hobi olarak yapmaya devam edeceğim."