BIST 9.534
DOLAR 32,48
EURO 34,55
ALTIN 2.475,36
HABER /  GÜNCEL

Yeni stada yeni Galatasaray

İlk maçını yarın Sivasspor'a karşı yapacak olan Galatasaray, önemli ölçüde yenilenerek taraftarının karşısına çıkacak.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının Adı Galatasaray'ın tarihi başarıyla özdeşleşen Ali Sami Yen Stadı'na veda eden sarı-kırmızılı takım, Sivasspor maçıyla yeni stadı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'daki ilk resmi müsabakasına da çıkmış olacak.

Sezonun ilk yarısındaki performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan Galatasaray, Kazım Kazım, Juan Emmanuel Culio, Bogdan Stancu, Robinson Zapata ve Yekta Kurtuluş'la takviye edilen yeni kadrosuyla ikinci yarıda daha başarılı bir performans ortaya koymanın ve taraftarına kendisini affettirmenin hesaplarını yapıyor.

Sarı-kırmızılı takımda Sivasspor maçı öncesi, Milan Baros, Juan Pablo Pino, Gökhan Zan ve Çağlar Birinci'nin sakatlıkları devam ediyor. Avustralyalı Harry Kewell ve Lucas Neill da Asya Kupası'nda milli takım forması giyiyor. 

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak Galatasaray-Sivasspor maçını Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.   

TÜRK TELEKOM ARENA'YA BÜYÜK İLGİ

Galatasaray taraftarları, Türk Telekom Arena'da bilet satışı yapılan ilk maç olma özelliği de taşıyan Sivasspor karşılaşmasına büyük ilgi gösteriyor.

Yaklaşık 20 bin kombine kart sahibinin olduğu Türk Telekom Arena'da, dün akşam itibariyle 20 binin üzerinde biletin satıldığı duyurulurken, Sivasspor maçında 52 bin kapasiteli statta tribünlerin büyük ölçüde dolması bekleniyor.