BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Arınç'a göre AK Parti'nin farkı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç muhalefet partileri ile AK Parti'nin arasındaki farkı açıkladı.

Abone ol

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ''Birileri sadece konuşuyor, biz de hiç durmadan koşuyoruz, çalışıyoruz, aramızdaki fark bu'' dedi.

Arınç, Manisa'nın Soma ilçesinde Özel Burç Eğitim Sağlık Hizmetleri AŞ tarafından yaptırılacak olan Kadıoğlu Erkek Öğrenci Yurdu'nun temel atma törenine katıldı. Arınç, yurt ihtiyacını üniversite döneminden de bildiğini, bunun en büyük ihtiyaç olduğunu, öğrencilerin başını sokabileceği, iyi arkadaşlar bulabileceği, zaruri ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir yurda ihtiyaç olarak baktığını dile getirdi.

İlçeye ''kaymak gibi yollardan geldiğini'' belirten Arınç, bir taraftan Akhisar'dan Bergama istikametine, bir taraftan Akhisar'dan Salihli'ye, İstanbul-Ankara istikametine çok güzel bölünmüş yollar yapıldığını, 7 milyar lira tutarında İzmir'den Gebze'ye bağlanacak İstanbul otoyoluyla İzmir-İstanbul arasının 3.5 saate ineceğini anlatan Arınç, şöyle konuştu:

''Ekonominin can damarı olan yol konusunda, ulaşımda, trafik güvenliğinde hepimizi sevindirecek gelişmeler sağlanıyor. Yıllarca avukat olarak geldim gittim, tek şeritli yollardan bugün kaymak gibi iki şeritli bölünmüş yollara kavuştuk. Çok daha rahat, seri şekilde istediğimiz yere ulaşabiliyoruz. Hükümetimiz döneminde Manisa'nın sadece yolları için harcanan paranın ne olduğunu biliyor musunuz? Bilen birisi varsa parmak kaldırsın. Yok, çünkü o kadar çok yol yapılıyor ki o kadar çok para harcanıyor ki hesabını tutamıyorsunuz. Manisamız için şu dakikaya kadar sadece yollarımız için harcanan para 718 milyon liradır. Yani eski parayla 718 trilyon liradır. Helali hoş olsun. Milletimiz veriyor, hükümetimiz yapıyor.

Memleketimize yapılan hizmetleri yerinde görmek için geliyoruz, açılışını yapıyoruz, temelini atıyoruz. Birileri sadece konuşuyor. Biz de hiç durmadan koşuyoruz, çalışıyoruz, açılışlar yapıyoruz. Aramızdaki fark bu. Ekonomiye kazandırdığımız güzel tesislerle hayırlı işlerin içindeyiz. Allah yaptıklarımızı görüyor, biliyor. Milletimiz de takdir ediyor.'