BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,07
ALTIN 2.466,83
HABER /  GÜNCEL

Yeni haftada hava nasıl olacak?

Yeni günde hava nasıl olacak? İşte yurtta hava durumu...

Abone ol

Doğu Anadolu'nun doğusu ve Batı Karadeniz bölümü ile Sakarya, Çankırı, Diyarbakır, Batman, Siirt, Samsun ve Ordu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Marmara, Kıyı Ege ve Batı Karadeniz'de 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle batı ve kuzeybatı, zamanla Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinde Batı Akdeniz'in batı kıyıları ile yağış alan yerlerde, yağış anında yer yer kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, bölgenin kuzeyinin yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Sakarya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde Kuzey Ege'nin iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz'in parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinde Batı Akdeniz'in batı kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, akşam ve gece saatlerinde Çankırı çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gökgürülütlü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Samsun ve Ordu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Bingöl çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ekran-resmi-2013-05-27,-09.01.03.png

ekran-resmi-2013-05-27,-09.01.12.png