BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,97
ALTIN 2.325,12
HABER /  GÜNCEL

Yemekteyiz birinci kim oldu 2 Şubat cuma kazananı

Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu, 2 Şubat cuma yemekteyiz kim kazandı, hangi yarışmacı kaç puan aldı sorusunun cevabı haberimizde. Sosyal medyada yemekteyiz haftanın kazananı Hakan Tuna olarak görülse de yemekteyiz haftanın birincisi 29 puanla Esra Dizer oldu. 2 Şubat yemekteyiz haftanın ikincisi ise 23 puanla Hakan Bey oldu. Esra hanımın menüsüyle diğer yarışmacılardan ve Onur Büyüktopçu'dan en yüksek puanı aldı.

Abone ol

TV8 Yemekteyiz 2 Şubat cuma haftanın birincisi belli oldu. Onur Büyüktopçu'nun eğlenceli sunumu ile haftaiçi hergün ekranlara gelen Yemekteyiz programının kazananı bu hafta 29 puanla Esra Dizer oldu. Haftanın ikincisi ise favori gösterilen yarışmacı Hakan Tuna oldu. Hakan Bey 23 puanla Yemekteyiz'in ikincisi oldu. 

Yemekteyiz Hakan Tuna Kimdir: Hakan Tuna, İstanbul Kartal’da oturuyor. 30 yaşında olan yarışmacı Finans Müdürü olarak görev yapıyor. Sivaslı olan yarışmacı tek başına yaşıyor. Üniversite mezunu olan yarışmacı 6 ay kadar İtalya’da eğitim aldı. Özel bir şirkette çalışan yarışmacı menü olarak Köfteli Ayran Aşı çorbası, Kuru Patlıcan Dolaması, Mantar Soslu Dana Bonfile, İç Pilav, Amsterdam Hearst yapacak. Yüzme ve doğa yürüyüşlerini seven yarışmacı, kendisini çılgın, hırslı ve iş bitirici olarak nitelendiriyor.

Yemekteyiz Esra Dizer Kimdir: 47 yaşındaki Esra Dizer evli ve bir oğlu bulunuyor. Aslen İstanbullu olan yarışmacı Marmara Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü’nden mezundur. Şu an çalışmayan yarışmacının hobileri arasında kitap okumak, yazı yazmak, astroloji ve futbol ile ilgilenmek bulunuyor.

Yemekteyiz Serkan Durgun Kimdir: Serkan Durgun 35 yaşında ve bekardır. Yalnız yaşayan yarışmacı Resepsiyonist’tir. Aslen Mersinli olan yarışmacı sinemaya gitmeyi, fotoğraf çekmeyi çok seviyor. Kendinden önce başkalarını düşünen korumacı bir yapısı olduğunu söylüyor

Yemekteyiz Vasfiye Yılmaz Kimdir: 39 yaşındaki Vasfiye Yılmaz bekardır. Anne ve babası ile yaşıyor. Aslen Düzceli ve modelist olan yarışmacının hobileri arasında gezmek, yamaç paraşütü yapmak ve rafting yer alıyor.

Yemekteyiz Meltem Alan Taşbaş Kimdir: 31 yaşında evli ve bir oğlu olan Meltem Alan Taşbaş, Aşcı’dır. Evlendikten sonra mesleğini bırakan yarışmacı kitap okumayı, futbol maçlarına gitmeyi, yeni yemekler araştırıp yapmayı çok seviyor. Kaynak: Yemekteyiz Programında Bu Haftanın Birincisi Kim Oldu 29 Ocak- 2 Şubat 2018