BIST 10.159
DOLAR 32,11
EURO 35,04
ALTIN 2.469,50
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

Yazıcıoğlu'nun sesi Sivas'ta yankılandı

Sivas Merkez İlçe Teşkilatı, Muhsin Yazıcıoğlu'nu kendi şiirleriyle andı.

Abone ol

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas Merkez İlçe Teşkilatı, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümü münasebetiyle parti binasının camına bir hoparlör koyarak, Muhsin Yazıcıoğlu'nun sesini ve şiirlerini dinletiyor.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Sivas Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Nuri Çayır, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu hiç unutmadıklarını söyledi. Çayır, "Kahramanmaraş'taki mitingden sonra Yozgat Yerköy'deki mitinge giderken, bindikleri helikopterin Keş Dağı'na düşmesi sonucunda şahadet mertebesine ulaşan ebedi liderimiz şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarının anısına 'Sonsuzluğa Yürüyüş' ismini verdiğimiz anma etkinlikleri düzenlenmiştir. Bizde Merkez İlçe Teşkilatı olarak bu anma etkinlikleri dolayısıyla bu hafta içerisinde rahmetli genel başkanımızın sesini zihinlerde tutmak adına burada bir tertip yaptık. Bununla ilgilide inşallah kazanın, sabotaj mı yoksa suikast mı olduğu ortaya çıkar. Bizlerin yüreği yanmaktadır. Bu kaza neticelenene kadar da bizler bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ve bu konuda elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Bizim amacımız şehitlerimizi rahmetle anmak ve onların mekanlarında rahat uyumalarına vesile olmaktır" dedi.

Sivaslıların yapmış oldukları bu çalışmadan dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Çayır, "Hatta bizi de zorluyorlar. Neden herhangi bir açıklama yapılmıyor, neden hükümet bu konulara el atmıyor, neden bu kurulan komisyonlar görevlerini tam olarak yerine getirmiyor diye bize devamlı şikayette bulunuyorlar. Muhsin Yazıcıoğlu'nun ve arkadaşlarının neden böyle bir sabotaj ile öldürüldüklerini bize soruyorlar. Bizde bunlara cevap veremiyoruz. Bende buradan Başbakan'a ve Cumhurbaşkanı'na sesleniyorum. Lütfen rica ediyorum, bu konunun üzerinde hassasiyetle durun ve gerekeni yapın" diye konuştu.