BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Yay Burcu bu hafta sizin haftanız Hande Kazanova Burç yorumları

Astroloji uzmanı Hande Kazanova Yay burcunu sizler için yorumladı. 1 - 7 Nisan 2019 ayında Yay burcunu neler bekliyor? Bu haftanın en güzel haberi salı ve çarşamba günleri ev, aile ve yuvanız ve bu alanda yapılması gereken işleriniz devrede olabilir.

Abone ol

Bu hafta iletişimsel işleriniz ön planda olacak. Yakın çevrenizin konularına odaklanacaksınız sevgili Yay ve yükselen Yay’lar.

Diğer taraftan salı ve çarşamba günleri ev, aile ve yuvanız ve bu alanda yapılması gereken işleriniz devrede olabilir. Aile hayatınızda kararsızlıklarınız yüksek olabilir, sağlığınızla ilgili konu ve olaylar yüzünden vaktinizi evinizde harcıyor olabilirsiniz.

Evle ilgili girişimlerinizde yanılmalara karşı kendinizi açık tutmalısınız. Plüto’nun Güney Ay düğümü ile birleşimi perşembe günü devrede olacak.

Pluto sizin kadersel alanınızın temsilcisi ama para alanınızda gerçekleşecek. parasal konularda kayıplarınızın oluşmaması adına bu hafta büyük işlerinizi es geçmekte fayda var. Finans yönünden zorlanılan haftalardan bir tanesi olacak.

Cuma günü aşk alanlarınızda bir Yeniay gerçekleşecek. Ateş enerjisiyle beraber yeni girişim ve umutlar sizi sarabilir. Çocuğunuzla ilgili konularda hızlı hareket etmek isteyebilirsiniz. Yeniay’da bu alanlarda hızlı girişimleriniz için destekleneceksiniz. Güzel bir hafta diliyorum.

Kaynak : CevaplaTV