BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,69
ALTIN 2.414,25
HABER /  GÜNCEL

Aslan Burcu haftalık burç yorumu Hande Kazanova anlattı

Astroloji uzmanı Hande Kazanova Aslan burcunu sizler için yorumladı. 1 - 7 Nisan 2019 ayında Aslan burcunu neler bekliyor? Salı ve çarşamba günleri parasal konular vaktinizi ve zamanınızı daha fazla alabilir.

Abone ol

İkili ilişkiler ve özel hayatınız ön planda olacak. Pazartesi günü başka insanlarla beraber atacağınız adımlar önem kazanacak.

Salı ve çarşamba günleri parasal konular vaktinizi ve zamanınızı daha fazla alabilir. Maddi konularda gerçekçi olmayan birtakım konular devrede olabilir ya da siz olaylara gerçekçi bakamayacaksınız. Gözden kaçırdığınız detaylar ileride başınıza sorun açabilir. Harcamalarınız olacaksa salı günü dikkatli olmalısınız.

Plüto’nun Güney Ay düğümü ile birleşimi iş, hizmet ve sağlık alanlarında sizi zorlayabilir. Hayatınızda birtakım krizler oluşabilir ve bunları çözmek önemli olacak. Kadersel etkiler altında olacaksınız.

Olayları çok fazla kafanıza takmadan ilerlemelisiniz. Cuma günü gerçekleşecek Yeniay, seyahat ve eğitim alanlarınızda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir.

Hukukla ilgili bir dava başlatmak veya sonuç almak istiyorsanız, legal meselelerde, medya ile ilgili konular ve ticari girişimlerinizde bu Yeniay’ı kullanabilirsiniz. Güzel bir hafta diliyorum

Kaynak : CevaplaTV