BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Boğa Burcu bu hafta işle ilgili konularınız pazartesi günü devrede olacak

Astroloji uzmanı Hande Kazanova Boğa burcunu sizler için yorumladı. 1 - 7 Nisan 2019 ayında Boğa burcunu neler bekliyor?

Abone ol

Arkadaşlarınız ve onların hayatına karşı, parasal konularda yardım ve fedakarlıklarınız yüksek olabilir. Biraz daha dikkatli ve detaycı olmaya özen göstermelisiniz.

Perşembe günü önemli olacak.  ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızın yöneticisi olan Plüto, Güney Ay düğümü ile birleşecek. İkili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili, seyahatler ve geleceğinizi ilgilendiren işlerinizle iligili birtakım sıkıntı ve problemler bu dönemde karşınıza gelebilir.

Birtakım krizlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Hayatınızın kontrolü elinizde olmayacak. Cuma günü bir Yeniay gerçekleşiyor. Bu Yeniay’da hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerekiyor sevgili Boğa’lar.

Yükseleniniz Boğa ise plan yapmaya özen göstermelisiniz. Olayları gözden geçirip olasılıkları değerlendirmelisiniz. Bu Yeniay ‘da büyük işleriniz için harekete geçmemelisiniz. Kötü alışkanlıklardan vazgeçmek için faydalı bir Yeniay olacak ama bunun dışında büyük adımlar için desteklenmeyeceksiniz. Güzel bir hafta diliyorum.

Kaynak : CevaplaTV