BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,75
ALTIN 2.498,53
HABER /  GÜNCEL

Terazi Burcu Salı ve çarşamba günü iyi haberler var Hande Kazanova Burç yorumları

Astroloji uzmanı Hande Kazanova Terazi burcunu sizler için yorumladı. 1- 7 Nisan 2019 ayında Terazi burcunu neler bekliyor? Bu haftanın en güzel haberi, perşembe günü Merkür’ün düzelmeye başlaması olacak.

Abone ol

Haftaya keyifli etkilerle başlıyoruz ama Ay, gün boyunca boşlukta olduğu için önemli işlerinizi daha çok öğleden sonraya ya da akşam saatlerine bırakmak faydalı olabilir.

Tamamlanması gereken işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri iş hayatınız ön planda olacak. Gündelik hayatınızın rutini önem kazanıyor.

Kafanız karmaşık olabilir ve işleriniz birikebilir. Perşembe günü önemli çünkü Plüto; güney ay düğümü ile birleşecek. Plüto sizin para evinizin yöneticisi aynı zamanda ailevi alanınıza da etkisi olacak. Arkadaşlarınızla giriştiğiniz birtakım parasal işlerde bu dönemde risk almamakta fayda var.

Önemli değişimler ve dönüşümler devrede olacak. Sakin olmaya özen göstermelisiniz. Cuma gibi önemli bir gün çünkü oluşacak Yeniay ile beraber ikili ilişkileriniz ve ortaklaşa adımlarınızda önemli kararlarınızı başlatabilirsiniz.