BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.443,52
HABER /  GÜNCEL

Yay Burcu bu hafta sizin haftanız Hande Kazanova Burç yorumları

Astroloji uzmanı Hande Kazanova Yay burcunu sizler için yorumladı. 25-31 2019 Mart ayında Yay burcunu neler bekliyor? Bu haftanın en güzel haberi, perşembe günü Merkür’ün düzelmeye başlaması olacak.

Abone ol

Astroloji uzmanı Hande Kazanova Yay burcu haftalık ve aylık burç yorumları ile Cevapla.tv'de. Tüm burçların yorumlarını okumak için Cevapla.tv'yi ziyaret edebilirsiniz.

Bu hafta sizin haftanız olacak sevgili Yay’lar. Ay, Yay Burcu’nda dolaşacak. Sizin için hızlı haftalardan bir tanesi olacak.Hayatınıza duygularınıza göre yön vereceksiniz. Özgürlüğünüze ve bireyselliğinize düşkün olacaksınız.  Salı günü Venüs, Balık Burcu’na geçiyor. Ev, aile ve yuva alanlarında yapmak istediğiniz konu ve olayları hızlandırabilirsiniz.

Çarşamba günü başlatmak istediğiniz ailevi konulardaki önemli işlerinizi başlatacağınız bir gün olarak karşınıza gelebilir. Perşembe günü Merkür’ün düzelmesiyle ailevi konularda rahatlayacaksınız. Pazar günü; Mars İkizler Burcu’na geçecek. İkili ilişkiler ve özel hayat alanınızda ilerleyecek Mars ile fikirlere önem vereceksiniz. Sevdiğiniz insanla konuşmak, tartışmak, gezmek önem kazanacak. Güzel bir hafta diliyorum.

Kaynak : CevaplaTV