BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,71
ALTIN 2.490,97
HABER /  GÜNCEL

Terazi Burcu çarşamba günü iyi haberler var Hande Kazanova Burç yorumları

Astroloji uzmanı Hande Kazanova Terazi burcunu sizler için yorumladı. 25-31 2019 Mart ayında Terazi burcunu neler bekliyor? Bu haftanın en güzel haberi, perşembe günü Merkür’ün düzelmeye başlaması olacak.

Abone ol

Astroloji uzmanı Hande Kazanova Terazi burcu haftalık ve aylık burç yorumları ile Cevapla.tv'de. Tüm burçların yorumlarını okumak için Cevapla.tv'yi ziyaret edebilirsiniz.

Terazi burcunun haftalık yorumu : Bu hafta şanslı etkileşimler devrede olacak. Salı günü itibariyle işinizi seveceğiniz ve önemseyeceğiniz bir döneme merhaba diyorsunuz. İşinizde olan bir sorunu beslenme şeklinize aktarabilirsiniz.  Çarşamba günü iş hayatınızda güzel sonuçlar alabilir ve parasal konularda atamadığınız adımları atabilirsiniz.

Perşembe günü Merkür’ün düzelmesiyle beraber iş hayatınızdaki sıkıntı ve sorunları geride bırakacaksınız. Pazar günü Mars, İkizler Burcu’na geçecek. Seyahat etmek ve diğer insanlarla bir araya gelmek önem kazanacak. Eylemsel olarak harekete geçmek için bu dönemi kullanmalısınız. Güzel bir hafta diliyorum.

Kaynak : CevaplaTV