BIST 10.083
DOLAR 32,49
EURO 34,86
ALTIN 2.441,32
HABER /  GÜNCEL

Yattara sözlü tacize uğradı

Uzun süredir takımdan ayrı olan Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahima Yattara'nın adı bir taciz olayına karıştı.

Abone ol

Ocak ayının başında Fransa'da sağ ayak bileğinden ameliyat olan ve uzun süredir takımdan ayrı olan Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahima Yattara'nın adı bir taciz olayına karıştı.

Ameliyat sonrası Belçika'ya ailesinin yanına giden Yattara'nın, gece bir barda eğlenirken Trabzonspor taraftarı olduğu belirtilen kişilerce sözlü şekilde taciz edildiği öğrenildi. Bordo-mavili taraftarların Gineli oyuncuya, "Takımın sana ihtiyacı var. Sen burada vur patlasın, çal oynasın gününü gün ediyorsun. Sakatsan evde yat dinlen. Arkadaşların çalışırken utanmıyor musun sabahlara kadar gezmeye?" diyerek sataştıkları gelen haberler arasında.
'FOTOĞRAFIMI PAYLAŞMAYIN'
Bu sırada araya girenlerin tartışmanın büyümesini önledikleri belirtildi. Kendisine yapılan sözlü taciz karşısında çok sakin kaldığı kaydedilen Yattara'nın, taraftarlarla uzun süre konuşarak gergin havayı dağıttığı ve gönüllerini aldıktan sonra birlikte fotoğraf çektirdiği ifade edildi. Yattara'nın bardan ayrılırken taraftarlardan, "Ne olur burada çektirdiğimiz fotoğrafları kimseyle paylaşmayın. Çok zor durumda kalırım" ricasında bulunduğu öğrenildi. Öte yandan Trabzonspor yönetimi, Yattara'nın parasında 600 bin Euro'luk indirime gitmişti.

15 GÜN DAHA GELMEYECEK
Bu sezon Süper Lig'de sadece 3 maça çıkan Yattara, 9 Ocak'ta bıçak altına yatmıştı. O tarihten bu yana ortalarda görünmeyen Gineli, ligde en son 23 Ekim'de Kayseri maçında oynadı. Dün Trabzonspor Asbaşkanı Hacısalihoğlu kulüp doktorunun, Yattara'yı ameliyat eden doktorla yaptığı görüşme sonrası, Gineli oyuncuya tedavisi için 15 günlük ek izin verdiklerini söyledi.