BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,82
ALTIN 2.439,16
HABER /  DÜNYA

Kafasında bıçakla hastaneye yürüdü

Bir grup nternet kafede oyun oynuyordu... Hile tartışması kavga başlattı... Kavgaya bıçaklar da girince olan oldu. Kafatasına bıçak saplanan kişi herkesi şaşırttı.

Abone ol

Jilin eyaletindeki bir internet kafede arkadaşlarıyla beraber Counter Strike oynayan Xiao Wei, hile tartışması yüzünden çıkan kavgada kafasından bıçaklandı. 15 santim uzunluğundaki bıçak, 16 yaşındaki gencin sağ şakağından bir tek sapı dışarıda kalacak şekilde girdi.

 

Çin medyasının gündemine düşen olayın en hayret verici tarafı bu noktadan sonra yaşandı. Arkadaşları kafatasına 15 santimlik bıçak saplanan Xiao’nun yanına gittiklerinde, kanlar içindeki gencin bilincinin açık olduğunu gördü. Dahası, ayağa kaldırılan Xiao hastaneye arkadaşlarının yardımıyla yürüyerek gitti.

 

Jilin Üniversitesi hastanesi beyin cerrahı Yan Shijun, 23 yıllık kariyerinde ilk kez kafasından bıçaklanmasına rağmen bilinci yerinde olan birisini gördüğünü belirtti.

 

Beyin röntgeni çekilen genç hemen ameliyata alınırken, bıçağın kafatasından çıkarılması iki saat sürdü. Dr. Shijun, büyük şans eseri bıçağın atardamar veya ana sinirlere hasar vermediğini, ancak Xiao’nun iyileşmesinin uzun zaman alacağını belirtti. 

 

HİLE TARTIŞMASIYLA BAŞLADI

Oyun sayfası Gamer Craver, Xioanun arkadaşı Huang’ın ağzından yaşanan olayı şöyle verdi: “İnternet kafede Counter Strike oynuyorduk. Kazandığımız bir oyunun ardından, kaybeden taraftaki birkaç kişi yanımıza gelerek hile kodu kullandığımızı iddia etti.”

 

“Tartışma büyüdü ve bizi iterek dışarı çıkardılar. Aniden bir tanesi beni kolumdan bıçakladı. Yerden kalkıp Xiao’ya baktığımda, kafasını kan içinde gördüm. Kafasından bıçaklanmıştı ama bilinci açıktı.”

 

Xiao’nun babası oğlunun okul dışındaki tüm vaktini internet kafede geçirdiğini ve başına böyle bir olay gelmesine inanamadığı söyledi. Polis, şimdi güvenlik kamerasından elde edilen görüntülerden şüphelileri arıyor.