BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,15
ALTIN 2.468,68
HABER /  GÜNCEL

Canaydın'a 100 otobüs 2 feribot

GS'nin eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, cenaze töreni için 100 otobüs kiraladıklarını söyledi.

Abone ol

Galatasaray eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, Özhan Canaydın'ın cenaze töreni için yarın iki feribotla 100 otobüs kaldıracağını söyledi.

Başkan Özhan Canaydın'ın Galatasaray'ın önemli değerlerinden biri olduğunu, camianın vefatı nedeniyle büyük bir yıkım yaşadığını da belirten Albayrak, ''Camiamızın deyimiyle Özhan abi bizim için büyük bir kayıp oldu. Galatasaray'a verdiği hizmetlerin unutulamayacağını tahmin ediyorum. O her zaman içimizde yaşayacak, gönlümüzde olacak, en azından benim hiç unutmayacağım bir başkandı. Üzülmemek mümkün değil. Galatasaray'ı ne kadar çok sevdiğini biliyoruz.'' dedi.

Albayrak, camianın büyük teveccüh gösterdiğini de belirterek, ''Sabah erken saatlerinde 50 otobüs göndereceğimi açıklamıştım. Fakat yoğun bir ilgi oldu. Herkes cenaze törenine gitmek istiyor. Onun için İDO'dan iki tane feribot kiraladık ve 100 tane de otobüs kaldıracağız. Cenaze törenine katılmak isteyenleri götürmek üzere yarın sabah 07.00'de, Yenibosna'daki ALTUR'un önünden 100 tane otobüs kaldıracağız.'' dedi.

Abdurrahim Albayrak, Canaydın'ın cenazesine gitmek isteyenlerin yukarıda belirtilen saatte Yenibosna'daki ALTUR'un önünden olmasını da istedi.