BIST 10.248
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.406,04
HABER /  SPOR

Yattara ne zaman geliyor

Bordo-mavili futbolcular, sıcak ve nemli havada kondisyona yönelik yaptığı antrenmanda oldukça zorlandılar.

Abone ol

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor.
Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan günün ilk idmanına izinli olan Yattara, Song, Sylva ve Tolga Zengin katılmadılar. 

Futbolcular, saha içerisinde su içerek serinlemeye çalışırken, idman bitiminde de kendilerini havuza attılar. Havuzda oldukça rahatlayan oyuncular, kaleci antrenörü Murat Aydın'ı da suya yatırarak şakalaştılar.

YATTARA GELİYOR

Trabzonspor'da 3 gündür yapılan çalışmalara katılmayan Gineli oyuncu İbrahima Yattara'nın yarın akşam Trabzon'da olacağı bildirildi.

Kulüp menajeri Caner Çuvalcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yattara'nın izinli olması nedeniyle idmanlarda yer almadığını belirterek, ''Bu futbolcu yarın akşam Trabzon'da olacak ve takımla birlikte çalışmalara başlayacak'' dedi.

Çuvalcıoğlu, kendilerinden kulüp bulmaları istenen Daouda Jabi, Erdinç Yavuz, Jefferson Galvao ve Hasan Üçüncü'nün başka bir takımla anlaşmamaları halinde 9 Temmuz'da Trabzon'da olmaları gerektiğini belirterek, ''Eğer anlaşamazlarsa Trabzon'da takımdan ayrı olarak bir antrenör tarafından çalışacaklar. Bu oyuncuların kendilerine ve bize dolaylı yollardan gelen teklifler var. Ancak somutlaşmış bir şey yok'' diye konuştu.