BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.285,22
HABER /  POLİTİKA

Yaşar Okuyan Erdoğan'a sahip çıktı sana yedirtmem!

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, Batı ülkelerinin Türkiye karşıtı tavırlarını eleştirerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktı.

Abone ol

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, Batı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek için harekete geçtiğini söyledi. 

KRT Televizyonu'nda canlı yayına katılan Okuyan, "Tayyip Erdoğan PKK ile ciddi mücadele ediyor, FETÖ ile mücadele ediyor" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, hem uluslararası hem de Türkiye'deki terörle mücadelesinde Vatan Partisi'yle benzer bir bakış açısı sergilediğini belirten Yaşar Okuyan, Batı güçlerinin Erdoğan'ı devirmek için harekete geçtiklerini belirtti.

"ERDOĞAN'I SANA YEDİRTMEM"

Yaşar Okuyan, Erdoğan'ı indirmek isteyen dış güçlere karşı, "AKP'yi oradan indirmek, 15 sene içerisinde Türkiye'ye yapılan tahribatın yargı önünde hesabını sormak benim görevim, muhalefetin görevi ama sen oradan Türkiye'yi boğmak için yeni bir plan hazırlıyorsan, ben sana Tayyip Erdoğan'ı yedirtmem" şeklinde konuştu.