BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,39
HABER /  MEDYA

Tutsak dizisi oyuncuları birinci bölüm fragmanı

Tutsak birinci bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi Tutsak bu akşam 20:00'de başlıyor. Fragmanı yayınlandığı andan itibaren ilgi çeken Tutsak oyuncuları kimler yer alıyor? Tutsak birinci bölüm ilk fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Tutsak bu akşam başlıyor. Başrollerini Gülper Özdemir ile Pamir Pekin'in paylaştığı dizinin ilk bölüm fragmanı sosyal medyanın gündeminde. Peki Tutsak dizisi konusu ne? Kanal D'nin yeni dizisi Tutsak ile ilgili detaylar haberimizde.

Salı akşamları reyting mücadelesinde kıyasıya bir rekabete hazır mısınız? Yayınlandığı günden itibaren reyting rekorları kıran Dolunay ile ATV'nin favori dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytinglerde bu akşam kıyasıya mücadele edecek. Bu rekabetten boş dönmek istemeyen Kanal D ise güçlü bir diziyle Salı akşamları ben de varım diyecek. Öncelikle gelin fragmanı izleyelim

Tutsak birinci bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra sosyal medyanın gündemine oturdu. İlgiyle beklenen dizi bu akşam başlıyor. Reytinglerde, Dolunay ve EDHO ile mücadele edecek dizinin ne yapacağı merak ediliyor. 

DİZİNİN OYUNCULARI KİM HANGİ İSİMLER VAR?

Merakla beklenen dizinin fragmanı yayınlandıktan sonra oyuncuları da belli oldu. Dizide ilk defa başrol oynayacak olan ve Fahriye Evcen ile olan benzerliğiyle dikkat çeken Gülper Özdemir bulunuyor. 

GÜLPER ÖZDEMİR (ELİF)

Gülper Özdemir, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini ABD Truman State Universty’de tamamlayan güzel oyuncu Gülper Özdemir aynı zamanda Almanya RheinMain University of Applied Sciences okulundan mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini Bana Sevmeyi Anlat dizisi ile yaşayan Gülper Özdemir; Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Ushan Çakır, Zeynep Çamcı, Haluk Bilginer ve Emre Kınay’ın paylaştığı Kara Yazı dizisinin kadrosunda yer almıştır. Derya karakterini canlandıran genç oyuncu, başarılı performansının yanı sıra güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

PAMİR PEKİN (TEKİN)

Pamir Pekin 31 Mayıs 1979 yılında İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi Ekonometri bölümünden mezun oldu. Bir süre modellik yaparak reklam filmlerinde oynadı. Oyunculuğa ilk adımını 2007'de Komiser Nevzat dizisi ile attı. Hülya Avşar'ın A Benim Akılsızım şarkısına çekilen klipte rol aldı. Art arda dizilerde rol alan oyuncu, 2016 yazı itibarıyla " Gülümse Yeter "dizisinde oynuyor. 2017 yılı itibarıyla Hayat Şarkısı dizisinde oynuyor.

CANER ŞAHİN (BAHADIR)

Caner Şahin 1992 yılında Eskişehir'de doğdu. Annesi ve babası emekli öğretmendir ve iki büyük erkek kardeşi vardır. İstanbul Teknik Üniversitesi'ne Makine Mühendisliği bölümü okumaktayken bu bölümü bırakıp İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Tiyatro bölümüne geçmiştir. İlk televizyon deneyimini 2016 yılında Kanal D'de başlayan Babam ve Ailesi dizisindeki Kadir karakteriyle yapmıştır.Bu dizide Ayça Bingöl, Bülent İnal, Ceyda Düvenci, Sercan Badur ve Erdem Akakçe gibi isimler ile birlikte rol almıştır.

AYDA AKSEL (LEMAN)

31 Ekim 1962 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Ayda Aksel, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim gördü. İlkokul döneminde konservatuvarın bale ve viyolonsel bölümünde okudu. Reklam filmlerinde seslendirme yapan Ayda Aksel, 15 yıl Devlet Tiyatrosu’nun kadrolu elemanı olarak çalıştı. Daha sonra Sadri Alışık Tiyatrosu’nda çalıştı.

SERAY GÖZLER (SEVİM)

Seray Gözler, 27 Eylül 1961 tarihinde, Adana'da doğmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Süper Baba'da oynadığı Şule, Yabancı Damat'ta oynadığı Hayriye ve Zoraki Koca'daki Sevim Abla rolleriyle tanınır. Sanatçı 2002 yılında Kaktüs Çiçeği'ndeki rolü ile Afife Jale Tiyatro Ödülü'nü (En İyi Komedi Kadın Sanatçısı) ve 2011 yılında İki Çarpı İki oyunundaki rolü ile İsmet Küntay Tiyatro Ödülü'nü (En iyi Kadın Sanatçı) kazanmıştır.