BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,01
ALTIN 2.318,81
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 72.bölüm Hızır'ın peşini bırakmıyorlar

Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 72.bölüm fragmanı yayınlandı. Sezonu büyük merakla kapatan EDHO yeni bölüm fragmanı izleyenler Hızır'ın son durumunun ne olacağını merak ediyor. EDHO yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

ATV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde nefesleri kesmişti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yeni sezona bomba gibi başlıyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 72.bölüm neler olacak, CIA'nin Hızır'a düzenlediği operasyon başarılı olacak mı? Detaylar haberimizde.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon bu akşam başlıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı nefes kesti. Bütün her şeyi bırakıp yaylayı yerleşen Hızır'ın peşini CIA bırakmıyor. Öncelikle hep beraber yeni bölüm fragmanını izleyelim:

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hızır Çakırbeyli tüm işlerini İlyas'a devredip memleketine yerleştikten sonra ailesiyle, alıştığı sorunlardan uzakta alışılmadık bir mutluluğa sahip oldu. Onca yaşanan sıkıntıdan sonra bir nebze huzur bulan ailenin tadının kaçacağı günler ise çok uzakta değil.

İntikamının peşine düşen düşmanlar Hızır'ın yakasını bırakmazlar. İstihbaratın içindeki kendine yakın güçleri maşa olarak kullanan CIA, büyük kıyım için hazırlanıyor. Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölüm bu akşam ekrana gelecek.