BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.431,08
HABER /  GÜNCEL

Yasak aşk katil etti

18 yaşındaki torun gece erkek arkadaşını eve soktu. Babaanne olayı gördü.

Abone ol

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde 77 yaşındaki Besime H.'nin, torunu 18 yaşındaki O.H.'nin gece eve gizlice aldığı erkek arkadaşı 20 yaşındaki G.Ö. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan O.H., adliyeye sevkedildi.

Olay, dün saat 05.00 sıralarında Çamdibi Semti 5419 Sokak 13 numarada meydana geldi. Lise öğrencisi O.H., birlikte kaldığı babaannesi Besime H.'nin salonda cansız şekilde yattığını gördüğünü söyleyip polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis, incelemesinde, yaşlı kadının başına sert bir cisimle darbe aldığını, yanında da bir ekmek kesme tahtası bulunduğunu belirledi. Soruşturma başlatan polis, çelişkili ifadeler veren torun O.H.'yı gözaltına aldı.

Sorgulamada, cinayeti itiraf eden zanlı O.H., bir süredir ilişki yaşadığı erkek arkadaşı G.Ö.'yü gizlice evine aldığını, birlikte olduklarını, ilerleyen saatlerde babaannesinin farkettiğini ve kendisine, “Seni ailene söyleyeceğim” dediğini anlattı. O.H., buna öfkelenen erkek arkadaşı G.Ö.'nün, babaannesinin başına ekmek kesme tahtasıyla vurduğunu daha sonra elleriyle boğduğunu, engelleyemediğini söyledi. G.Ö.'nün de olaydan sonra kaçtığını dile getirdi.

Geniş çaplı soruşturmasını sürdüren polis, G.Ö.'yü yakalamak için çalışmalara başladı. Bu arada işlemleri tamamlanan O.H. de, erkek arkadaşına yardım ve yataklıkta bulunup, olayı gizlediği gerekçesiyle İzmir Adliyesi'ne sevkedildi.