BIST 10.083
DOLAR 32,50
EURO 34,85
ALTIN 2.439,23
HABER /  GÜNCEL

Gündüz mini etek yasak

Travestiler de çete kurmuş.. Sıkı kuralları var. Dinlemeyen afaroz edilmiş...

Abone ol

Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda travestilere kurdukları örgütle zorla fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 16 zanlıdan 12'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Evlerde yapılan aramada el konulan 7 bilgisayarda çocuk pornosu fotoğrafları ve görüntüleri bulundu.

Polisin travestilerle ilişkiye girdiği öne sürülen 200 müşterinin ifadesine başvurduğu, 800 müşterinin de ifadelerinin alınacağı belirtildi.

"GECE OLMADAN MİNİ ETEK VE DEKOLTE KIYAFET YASAĞI"

Travestilerin üye oldukları dernekte oluşturulan denetim kurulu vasıtasıyla konulan kurallara uymayan travestilere 400 ile bin YTL arasında para cezası kesildiği belirlendi.

Denetim kurulunun yaptığı toplantıda alınan ve üyelere duyurulan ''Kurallar ve Yaptırımlar Listesi''nde ilginç kararlar bulunuyor. Duyuruda, bir dernek üyesinin bir başka dernek üyesi üzerinde fiili ve manevi şiddet uygulayamayacağı, hırsızlık yapamayacağı belirtilirken, dernek üyelerinin 08.30-20.00 saatleri arasında mini etek ve göğüs dekoltesi olan giysiler giyemeyeceğine dikkat çekiliyor.

Kurallara karşı gelen üyeler hakkında, üyelerin kuralı çiğneyen üyeyle 7-20 gün arasında iletişim kurmama (aforoz), 100 ile bin YTL arası para cezaları uygulanacağı belirtilen duyuruda, ''Aforoz cezaları''nın uygulanışını ihlal eden üyelerin de 250 YTL para cezasına çarptırılacağı bildiriliyor.