BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,79
ALTIN 2.439,59
HABER /  GÜNCEL

Yaralı sürücünün yardıma Çılgın Sedat koştu!

Küçükçekmece'de kontrolden çıkan aracanın kaza yapması sonucu araçta sıkışan sürücüye Çılgın Sedat'tan yardım geldi

Abone ol

Küçükçekmece D-100 Karayolu'nda kontrolden çıkan kamyonet önce kaldırıma, ardından da önündeki otomobile çarparak takla attı.Sıkışan sürücünün yardımına ilk olarak o sırada Avcılar'daki evine gitmek için oradan geçen 'Çılgın Sedat' koştu.

Edinilen bilgiye göre kaza, D-100 Karayolu Küçükçekmece durağında saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 34 BP 8671 plakalı kamyonetiyle Avcılar istikametine aşırı hızlı ilerleyen Hasan Akdemir (35), direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı. Daha sonra önünde seyreden Bülent Göler yönetimindeki 34 AS 2234 plakalı otomobile çarpan kamyonet yan yattı. Yan yatan aracın içindeki Akdemir olduğu yerde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, araçta sıkışan Hasan Akdemir'i kurtarma çalışmalarına başladı. Kurtarma ekipleri, meraklı vatandaşlar yüzünden çalışmalarını güçlükle sürdürdü. Polis ekiplerinin kalabalığı uzaklaştırmasının ardından Akdemir sıkıştığı yerden çıkartıldı. Sedyeyle ambulansa taşınan Akdemir, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer otomobilde bulunan iki kişi ise kazayı yara almadan atlattı.

ÇILGIN SEDATTAN İLK YARDIM DERSİ

 O sırada arkadaşlarıyla birlikte sahne programından evine dönmekte olan şarkıcı Çılgın Sedat kazayı gördü. İlk önce orada olduğunu söyleyen Çılgın Sedat, yaralıya yardım etmek istediklerini ama aracın içinde sıkıştığını gördüğünde hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdiğini söyledi. Ekiplerin gelmesini bekleyen Çılgın Sedat, yaralı Akdemir'le konuşarak bilincini açık tutmaya çalıştığını ifade etti. Bu tür kazalarda sıkışan kişiye yardım etmek amacıyla bilinçsiz davranışlarda bulunmamak gerektiğinin altını çizen Çılgın Sedat, "Emniyet kemeri takılıydı, yaralıyı hareket ettirmemeye çalıştım" dedi.

Yaralının durumunu merak ettiği için beklediğini söyleyen Çılgın Sedat yaralının alkollü olduğunu öğrendiğini iddia etti.