BIST 10.479
DOLAR 32,25
EURO 34,89
ALTIN 2.426,00
HABER /  GÜNCEL

Yaralı polis İnternethaber'e konuştu!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna düzenlenen saldırıda yaralanan polis memuru Metin Kuş, saldırıya ilişkin ayrıntıları İnternethaber'e anlattı.

Abone ol

İNTERNETHABER/ÖZEL- Kastamonu Ilgaz Dağı mevkiinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna düzenlenen saldırıda yaralanan polis memuru Metin Kuş, saldırıya ilişkin ayrıntıları İnternethaber Ankara Temsilcisi Nergis Demirkaya'ya anlattı.

Saldırı sonrası Ankara Temsilcimizin bulunduğu araçla Kastamonu Devlet Hastanesi'ne yaralı olarak yetiştirilen polis memuru Metin Kuş, araca eli yüzü kan içinde yaralı olarak bindirildi.

Bu araçtan canlı çıktı!
Saldırıdan yaralı olarak kurtulan polis memuru bu araçtan mucize şekilde kurtuldu.
ARACIN FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN...

Direksiyondaki polis arkadaşının aldığı kurşunlardan hayatını kaybettiği araçtan kendini dışarı atmayı başaran polis memuru Kuş olayı İnternethaber'e şöyle anlattı:

"Biz dağda virajı dönerken öndeydik. Konvoydaki otobüs ise bizim gerimizde kalmıştı. Virajı dönünce iki yönden üzerimize ateş açıldı. Sanırım 3-5 kişilik bir gruptu. Ateşin ardından şöfor koltuğunda bulunan polis arkadaşım Recep Şahin'in vurulduğunu gördüm. Çok sayıda kurşun başına isabet etmişti. Yüzü kanlar içindeydi. Bana da kurşunlar isabet etti. Kendimi dışarı attım. Arkadaki araçtan yardıma geldiler ve beni uzaklaştırdılar. Bu arada çatışma başladı. Aracın önüne de bir bomba atıldı. Sanırım bir el bombasıydı."

20-25 GÜNDÜR TEYAKKUZDAYDIK

Kuş, yaşanan olayı anlatırken bir yandan da genç yaşta hayatını kaybeden arkadaşı Recep Şahin'in ismini anarak "Genç yaşta onu öldürdüler. Daha 30 yaşındaydı" diye teröre lanet etti.

Kastamonu polisinin 20-25 gündür terörist saldırıya karşı teyakkuzda olduğunu anlatan polis memuru "korkulan oldu" dedi.

Yaralı polis memuru Metin Kuş, Kastamonu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kuş buradaki tedavisinin ardından Ankara'ya sevk edildi.