BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,85
ALTIN 2.405,79
HABER /  DÜNYA

Yaralanan anneden iyi haber

Sultangazi’de feci kazada oğlu ile birlikte yaralanan anne hayati tehlikeyi atlattı. Ölümden dönen ve yoğun bakımda tutulan anneyi İHA görün...

Abone ol

Sultangazi’de feci kazada oğlu ile birlikte yaralanan anne hayati tehlikeyi atlattı. Ölümden dönen ve yoğun bakımda tutulan anneyi İHA görüntüledi.
Yunus Emre Mahallesi, Adem Yavuz Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, park halinde bulunan 34 GVJ 01 plakalı kamyonet aniden hareket edip, park halindeki 34 CVS 61 plakalı otomobili önüne katarak sürüklemişti. Sürüklenen otomobil, kaldırımda yürüyen Gurbet Gürbüz (30) ile oğlu Eren Gürbüz’e (8) çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle kaldırımla bina arasındaki merdiven boşluğuna fırlayan anne ve oğlunun üzerine, çarpan otomobil uçmuştu. Akıllara durgunluk veren kazanın ardından anne ve oğlu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.
Eren Gürbüz’ün durumunun iyi olduğu belirtilirken, anne Gurbet Gürbüz ise hala yoğun bakımda. Bacağında ezilmelerden dolayı ameliyat edilecek olan genç kadını yoğun bakımda İHA görüntüledi.
Aracın sahibinden şikayetçi olmadıklarını ifade eden ufak çocuğun amcası Faik Gürbüz, “Görüntülerde her şey gözüküyor. Araç kendi kendine giderek taksiye çarpıyor. Adam arabanın peşinden koşuyor. Kazayı yapan kişi de insanımız. Onunda bir suçu yok. Her şeyi kameradan izledik. Davacı falan değiliz. Ama hasta davacı olmuş. O davayı da geri çekeceğiz. Çocuğun durumu iyi ama annenin kafası ve kollarında kırıklar var. Bacağında da et ezilmiş. Önümüzdeki günlerde ameliyat olacak” dedi.
(İHA)