BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Çocuğunu aç bırakarak öldürdü!

4 yaşındaki oğlunu öldürüp, iki sene devletten çocuk yardımı alan annenin haberi dehşete düşürdü.

Abone ol

İNGİLTERE, 4 yaşındaki oğlu Hamza'yı açlıktan öldürüp cesedini yatağının altında çürümeye bırakan ve iki sene devletten çocuk yardımı alan annenin haberiyle dehşete düştü.

İngiltere korkunç bir dramla sarsıldı. İki yıl önce yaşanan ve önceki gün ortaya çıkan olay korkunç bir anne ve onun kurbanı çocuğun inanılmaz öyküsünü gözler önüne serdi.

Batı Yorkshire'ın Bradford şehrinde 2011'de yaşanan olayda anne Amanda Hutton iki yıl önce 4 yaşındaki oğlu Hamza'yı kaybetti. Uyuşturucu bağımlısı olan kadının küçük bebeğe yemek vermediği, ilgilenmediği ve açlıktan ölümüne sebep olduğu belirlendi.

YANINDA OYUNCAK AYISI

Evden gelen koku ihbarı alan polisler, 4 yıl sonra talihsiz bebeğin cesedini 9 aylık bebek kıyafetleriyle ve yanında oyuncak ayısıyla birlikte yatağın altında buldu. 

ÇOCUK YARDIMI ALMAYA DEVAM ETTİ

İşsiz annenin çocuğun ölümünden sonra devletten çocuk yardımı almaya devam ettiği, bu parayla uyuşturucu ve alkol kullandığı, oğlunun babasının ise ayrılmalarının ardından çocuğu hiç aramadığı ortaya çıktı. 

CANİ ANNE İDDİAYI REDDETTİ

Müebbet cezası istemiyle yargılanan anne ise çocuğuna yemek bulamadığı için öldüğünü, bebeğini kaybettikten sonra alkol ve uyuşturucu batağına saplandığını iddia etti.