BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Hüda-Par binasına saldırı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde, Hür Dava Partisi (Hüda-Par) binasına yüzleri maskeli kişiler tarafından molotof kokteylli saldırı düzenledi. <br...

Abone ol

Şırnak’ın Silopi ilçesinde, Hür Dava Partisi (Hüda-Par) binasına yüzleri maskeli kişiler tarafından molotof kokteylli saldırı düzenledi.
Edinilen bilgilere göre, Yeşiltepe Mahallesi’nde bulunan Hüda-Par Silopi ilçe binasına gece geç saatlerde yüzleri kapalı grup tarafından molotof kokteylli saldırı düzenledi. Saldırının ardından alev alan Huda-Par ilçe binasına itfaiye ekipleri müdahale etti. Çevre esnafların dükkanlarının da zarar gördüğü saldırı sonrası, polisler çevrede inceleme başlattı.
Olay ile ilgili inceleme yapan Hüda-Par İlçe Başkanı Musa Atılla, yapılan saldırıyı kınayarak, "Parti binamız bu gece halkın huzurunu bozan provokatörler tarafından molotof kokteyli ve ses bombalı saldırıya uğradı. Amacı sadece halka iyi bir şekilde hizmet eden partimize yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Parti olarak halkımızın hizmetinden başka bir gayemizin olmadığı herkesçe bilinmektedir. Birkaç çapulcu yaptıkları bu eylemler ile amaçlarına ulaşamayacaklardır. Halka hiçbir faydası olmayan bu karanlık zihniyetleri lanetliyoruz" dedi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)