BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.495,36
HABER /  GÜNCEL

Yaptıkları yanlarına kalmadı: Yakalandılar!

İSTANBUL Bayrampaşa'da, düğün konvoyunda yolu kapatarak drift yapan üç kişi yakalandı. 3 kişi, evlenen arkadaşlarına jest yapmak için drift yaptıklarını söyledi. 3 kişiye 1188 TL para cezası kesildi.

Abone ol

İSTANBUL Bayrampaşa TEM otoyolunda geçtiğimiz pazar günü saat 19.30 sıralarında, bir anda araçlarını durduran düğün konvoyundakiler, trafiği kesti. Ardından 3 otomobil, boşaltılan yolda drift yapmaya başladı. Düğün konvoyundaki kişiler, araçlarından inerek drift yapan araçları izledi. Bazı kişilerin o sırada meşale yaktıkları görüldü. Bir süre tamamen duran trafik, konvoyun hareket etmesiyle açıldı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri drift yapan 3 kişiyi belirledi. İ.D, M.E.T ve M.T gözaltına alındı.

3 kişiye, aksine bir işaret bulunmadıkça trafiği aksatacak veya tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirme, karayolunda araçların kamunun rahat ve huzurunu bozacak veya kişilere zarar verecek şekilde saygısızca sürmek ve plakayı farklı bir yere takmaktan her bir sürücüye 396 TL’den 1188 TL ceza kesildi. 3 kişi, 'araçlarını kişilerin hayat sağlık ve mal varlığı açısından tehlikeli olabilecek şekilde sevk ve idare etmek' suçlamasıyla sorgulanmak üzere Bahçelievler Kocasinan Polis Merkezi’ne teslim edildi. 3 kişi emniyette evlenen arkadaşlarına jest yapmak için drift yaptıklarını söyledikleri öne sürüldü.