BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.470,35
HABER /  SPOR

Yanal: Sorun çıkaran değilim

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, içini döktü. İşte Yanal'ın Trabzon taraftarı için yaptığı açıklama;

Abone ol

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımın zirve mücadelesi verdiği şu günlerde kamuoyunda yapılan bazı değerlendirmelere yönelik kulüp sitesine açıklamalarda bulundu.

Yanal, Trabzonspor'da hiçbir zaman problem çıkaran adam olmadığını belirterek, "Bundan böyle de bu konumumda bir değişiklik olmayacak. Bizim Trabzonspor'da ne için bulunduğumuz ortada. Bunu kayıtsız şartsız desteğini esirgemeyen ve verdiğimiz mesajları çok iyi algılayan sağduyulu taraftarlarımız biliyor. Gerisi önemli değil" diye konuştu.

Yanal, yönetim kuruluyla birlikte ilk günden beri uyumlu bir çalışma süreci yaşanmasına büyük özen gösterdiğini de vurgulayarak, "Yönetim kurulu ile bir çok kararı ortak değerlendirmeler sonucunda aldık. Biz önce oyuncularımızla birlikte bir ekip olduk. Daha sonra bütün camiamızı da içerisine çeken bir aile haline geldik. Bu ailenin her ferdi sorumluluğunun bilincinde yoluna devam ediyor. Hedeflerimiz belli, amacımız bunlara ulaşmak. Bizim dışımızda yaratılmaya çalışılan gündemlerle de fazla ilgilenmiyoruz" diye konuştu.