BIST 10.621
DOLAR 32,24
EURO 35,00
ALTIN 2.433,16
HABER /  SPOR

Bursaspor Sivasa hazırlanıyor

Bursa'da hedef Sivasspor! Bursaspor, Pazar günü oynanacak karşılaşmaya yeni trasferleriyle hazırlanıyor.

Abone ol

Bursapor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Tuna Üzümcü ile Volkan Bekiroğlu, 15 Şubat Pazar günü sahalarında oynayacakları Sivasspor maçını kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını söylediler.

Yeşil-beyazlıların Yusuf Şimşek'in transferi karşılığında Beşiktaş'tan transfer ettiği savunma oyuncusu Tuna Üzümcü, Özlüce Tesislerinde antrenman öncesi düzenlenen haftalık basın toplantısında, Bursaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirtti.

Gençlerbirliği karşısında geçen hafta alınan galibiyetin tüm camiayı heyecanlandırdığını anlatan Üzümcü, ''Şimdi üst üste bir kaç maç kazanabildiğimiz takdirde ligde 3-4 basamak yukarı çıkabilme imkanımız var. Hafta sonunda oynayacağımız Sivasspor maçı zor gibi gözükse de bu tür maçlar bazen kolay geçebiliyor. Gençlerbirliği maçının morali ile Sivasspor'u yenmek istiyoruz'' dedi.

Genç oyuncu, takımda şu an her mevkinin alternatifli oyuncuları olduğunu, bunun da takıma fayda getireceğini ifade ederek, ''Ben de bu forma savaşının içinde kendime yer bulmak için çok çalışacağım'' diye konuştu.

Sezonun ilk yarısında Kocaelispor forması giydikten sonra yeniden Bursaspor'a dönen Volkan Bekiroğlu ise tekrar Bursa'da ve Bursaspor'da bulunmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti.

''Her şey çok güzel'' diyen tecrübeli oyuncu, ''Zaten Bursaspor'dan istemeyerek ayrılmak zorunda kalmıştım. Yeni gelen arkadaşlarımız ile takımdaki arkadaşlık üst düzeyde. Kendimi hiç gitmemiş gibi hissediyorum'' dedi.

Volkan Bekiroğlu, hafta sonu oynayacakları Sivasspor maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu kaydederek, şöyle konuştu:

''Üzerimizde lidere karşı oynayacak olmanın motivasyonu olacak. Kazandığımız takdirde tüm spor kamuoyu bizi konuşacak. Bursa'ya Trabzonspor da lider gelmişti ve onları yenmiştik. Aynısını hafta sonunda yapmak istiyoruz. Bu zorlu mücadelede taraftarlarımızın her zamanki desteği bize vereceğinden ve mükemmel bir atmosfer yaratacağından şüphemiz yok. Hedefimiz galibiyet.''