BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Yalovada pompalı dehşet

Yalova'da cinnet geçiren bir kişi, pompalı tüfekle ablasını öldürdü, bir kişiyi de yaraladı.

Abone ol

Yalova'nın Çiftlikköy İlçesi'nde cinnet geçiren bir kişi, pompalı tüfekle ablasını öldürdü, bir kişiyi de yaraladı. Almanya'da eşi ve 4 çocuğuyla birlikte çalışan Fermin Uçak (63), tatil için geldiği Çiftliköy'deki evinde, bekar kardeşi Süleyman Yıldız (58) ile tartıştı. Kardeşlerin kavgası büyümeden son buldu. Evini boyatmak isteyen Uçak, Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli olan dostları Selçuk Apışoğlu'nu (47) eve çağırdı. Ancak Yıldız, ablası Uçak ile bilinmeyen bir sebeple yeniden tartışmaya başladı. Tartışmaya engel olmak isteyen Apışoğlu araya girerek kardeşleri ayırdı. Bu esnada odasına yönelen Süleyman Yıldız, kendisine ait pompalı tüfeği alarak, ablasına tek el ateş etti.

Tüfekten çıkan saçmaların göğsüne isabet etmesiyle kanlar içerisinde yere yığılan kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Bu esnada korkarak kaçmak isteyen Selçuk Apışoğlu'na yönelen Yıldız, yakın mesafeden bir el de ona ateş etti. Göğsünü yandan sıyırarak geçen saçmalar Apışoğlu'nu yaralamasına rağmen, şahıs arabasına atlayarak olay yerinden kaçtı.

Cinayetin ardından yürüyerek Çiftlikköy Emniyet Amirliği'ne giden Süleyman Yıldız teslim oldu. Yaralanan Selçuk Apışoğlu ise Yalova Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından İstanbul Süreyya Paşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.