BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Beşiktaşta Oscar paniği

Cordaba'nın Sivas maçındaki performansı herkesi şoke etti.

Abone ol

İstenmediğini düşünüp ayrılmaya hazırlanan Kolombiyalı kalecinin Sivas maçındaki performansı herkesi şoke etti

Beşiktaş'ta kaleci Oscar Cordoba'nın formsuzluğu teknik direktör Tigana ve yönetimi korkutuyor. Sivasspor maçı öncesinde Arjantin gazetelerine yönetimin kendisiyle masaya oturmak istemediği için sezon sonunda ayrılacağını açıklayan Kolombiyalı file bekçisinin önceki akşam sergilediği performans başta Tigana olmak üzere bütün yöneticileri karamsarlığa itti.

'Aklı karışık'
Cordoba'nın yönetim tarafından istenmediğini düşünerek ayrılacağını medyaya aıklamasının ardından bu konuyu Sivasspor karşılaşması öncesinde takımda yakın gördüğü arkadaşlarına da açtığı ve "Herhalde beni istemiyorlar. Beşiktaş'ı seviyorum ve kalmak istiyorum ama zorla da kalamam. Bu gidişle önümüzdeki sezon ya Arjantin'e ya da Kolombiya'ya gidceğim" dediği öğrenildi.

Bu gelişmeler üzerine sahaya çıkan Cordoba'daki moralsizlik ve güvensizliği sezenf yöneticiler birbirlerine dert yanarak "Cordoba'nın belli ki aklı sahada değil, ne olacağında. Eğer böyle oynamaya devam ederse F.Bahce maçında kimbilir neler olur? Buna bir çare bulunmalı. Açıkçası elimiz kolumuz bağlandı. Çünkü Murat'ın da morali iyi değil" diye konuştular.

Tigana'ya eleştiri
Sivas maçı sonrası stadın VIP salonunda durum değerlendirmesi yapan yöneticilerden, Kenan Öner, Sinan Vardar, İlhan Durusoy, Süleyman Eren, Hüseyin Yücel ve mali işler koordinatörü Ertunç Soğancıoğlu ortaya konan oyundan da memnun olmadıklarını söyleyerek "Ne savunma ne de forvette iyiydik Ligi tamamen kafalarından silmişler. Acaba F.Bahçe finalinde iyi oyunun garantisini verebilecekler mi? Keşke hoca iyi olmayan Gökhan Güleç'in yerine değişiklik yapsaydı. Ayrıca Ali Güneş'in de savunmanın sağında oynaması lazım" görüşünde birleşti.