BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yalova yaza hazırlık yapıyor

Yalova'da belediyenin yaptığı çalışmalar olumsuz hava koşullarına rağmen tüm hızıyla sürüyor.

Abone ol

Yalova'da sahil ve meydan projeleri kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar elverişsiz hava şartlarına rağmen hızla devam ediyor.

Cumhuriyet Caddesi'nde süren çalışmalarda, asfalt zemin tamamen kaldırılırken, alt yapı da elden geçiriliyor. Çalışmalar dolayısıyla şehir merkezine girişler alternatif yollardan sağlanıyor.

Cumhuriyet Caddesi ile meydan düzenlemesinin aynı zamanda tamamlanacağı ve şehir merkezinin yeni bir çehreye kavuşacağını belirten Belediye Başkanı Yakup Koçal, "Yalova şantiyeye döndü. Şehrimizi daha güzel bir çehreye kavuşturmak istiyoruz. Cumhuriyet Caddesi ve meydan düzenlemesi, şehir içi trafiğinde aksamalara sebebiyet veriyor. Bu çilenin kısa sürede bitirilmesi için çalışmalar fasılasız sürüyor. Yalova, yaz aylarında daha düzenli bir sahil şeridi ve meydana kavuşacak. Halkımızdan yaşadıkları sıkıntılardan dolayı özür diliyoruz. Halkımızın anlayış göstereceğine inanıyoruz" dedi. Çalışmaların hızla devam ettiği kesimlerin tamamlanan bölümlerinde asfaltlama çalışmalarına geçirildi.

Şehir merkezine bağlantıyı sağlayan Yalı Caddesi'nin İDO iskelesinden belediye binası önüne kadar olan bölümü asfaltlandı. Diğer kısmın asfaltı da hava şartlarının elverdiği günlerde atılacak. Sahil düzenleme çalışmaları da devam ediliyor. Bütün çalışmaların haziran ayında tamamlanması planlanıyor.