BIST 9.525
DOLAR 32,70
EURO 34,77
ALTIN 2.521,13
HABER /  SEÇİM

Yalçın Akdoğan'dan Füsun İhsanoğlu'na ağır yanıt!

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun eşi Füsun İhsanoğlu'nun Erdoğan hakkındaki açıklamaları Yalçın Akdoğan'ı çileden çıkardı.

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı seçimi arefesinde Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında açıklamalar yapan Füsun İhsanoğlu'na yanıt Yalçın Akdoğan'dan geldi.

Başbakan Erdoğan'ın siyasi danışması ve Star si yazarı , 'Çok şaşkınlar' başlıklı bugünkü yazısında Ekmeleddin İhsanoğlu ve ailesini hedef aldı.

İhsanoğlu'nun eşi Füsun İhsanoğlu'nun önceki gün Erdoğan'ın eleştirileri üzerine "Ailecek görüşüyoruz, çok şaşkınım" sözleri yerden yere vuran Akdoğan, şunları yazdı:

"CHP-MHP ortak adayı İhsanoğlu’nun eşi ‘çok şaşkın’ olduklarını söylemiş. Başbakan Erdoğan’la uzun yıllara dayanan, çok eski bir dostlukları varmış ve ailece görüşüyorlarmış... Bundan dolayı da yapılan eleştirilere çok üzülüyorlarmış"

PES DOĞRUSU!

Sanırsınız ki, uzun yıllardır görüştüğü, yediği içtiği ayrı gitmeyen aile dostu Tayyip Erdoğan kendisine rakip olmuş, kendi önünü kesmek isteyen statüko bloğu tarafından istimal edilmiş. Hem de Erdoğan’ın kariyerinin şekillenmesinde İhsanoğlu önemli katkılar yapmış, belli makamlara gelmesi için bütün imkanlarını seferber etmiş! İhsanoğlu da bu kadar fedakarlıklarına, samimiyet ve yakınlığına rağmen Erdoğan’ın önüne çıkarılmasına çok içerlemiş... Pes doğrusu... Şaşkınlığın bu kadarına ancak pes denir. İhsanoğlu ailesinin Erdoğan ailesine sitemkar olması oldukça ironik bir durum.

Eğer ailece görüştüğünüz ve minnet duygusu içinde olduğunuz birisine karşı onun tüm muhaliflerince desteklenen bir girişimin parçası oluyorsanız, öncelikle sizin ‘ben nasıl bir oyuna geldim’ demeniz gerekir. Bu gerçekten şaşılacak bir durumdur.

İMKANLAR DEĞİL ADAYLAR ZAYIF

Her konuşmasına adeta ağlayarak başlayan, sürekli dert yanan, girdiği seçimi şaibeli göstermeye çalışan bir kişiden ne beklenebilir? Kaybetme psikolojisine sahip olan ve kampanyasını mazeret üretme üzerine kuran bir anlayış nasıl başarılı olabilir?

...

Fırsat eşitliği meselesi, seçime gölge düşürmek ve Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığını tartışmalı hale getirmek için özellikle köpürtülüyor.