BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.423,56
HABER /  GÜNCEL

Yağışlar devam edecek

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, yağışların süreceğini bildirdi

Abone ol

Yağışların, bugün Güney Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'da, hafta sonunda ise yurdun büyük bölümünde etkili olmasının beklendiği bildirildi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yağışların bugün Güney Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'da, hafta sonunda ise Marmara ve İç Anadolu'nun doğusunda, Karadeniz, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde etkili ve sürekli olmasının tahmin edildiği kaydedildi.

Yağışların bu gece ve yarın tüm yurtta süreceği ifade edilen açıklamada, yurdun kuzeybatı kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar, diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde görülen yağışların, bu geceden itibaren Marmara'nın doğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, iç Ege, İç Anadolu ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde kar yağışına dönüşmesinin beklendiği belirtildi.

Sağanak yağışlar ile kuzey ve iç kesimlerinde görülecek kar yağışlarının oluşturacağı sel ve buzlanma gibi olumsuz durumlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerektiği bildirildi.