BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.442,84
HABER /  POLİTİKA

www.baykalistifaet.net

Baykal'ı sadece sokaklarda sıkıştırmayacaklar. İnternette seslerini duyuruyorlar.

Abone ol

CHP'nin milletvekili genel seçimlerinde istediği başarıyı elde edememesinin ardından yükselen muhalif ses, şimdi de kurduğu 'baykalistifaet' isimli internet sitesi ile eleştirilerini sürdürüyor.

Mustafa Sarıgül'ün başını çektiği CHP muhalifleri, seslerini yeni kurdukları bir web sitesi ile duyurmaya çalışıyor. 'www.baykalistifaet.net' adresinde yer alan site sayfalarında, CHP Lideri Deniz Baykal'ın erimiş şekilde gösterildiği bir fotoğrafı yer alıyor.

Sitede ayrıca, Mustafa Sarıgül ve Hikmet Çetin gibi muhaliflerin yanında, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in özgeçmişleri bulunuyor.

Sitede, eski CHP'li Zülfü Livaneli'nin de tartışmalara sebep olan yazılarına yer veriliyor. Sitede CHP ve seçim sonuçlarına ilişkin de çok sayıda anket yer alıyor.

Anketlerde, CHP'nin seçimlerdeki başarısızlığı, AK Parti'nin seçimlerde yaptığı oy patlamasının nedenleri, CHP'nin başına geçecek yeni liderin hangi özelliklere sahip olması gerektiği, solun liderinin kim olması gerektiği konuları ve 'Baykal şimdi ne yapmalı?' gibi sorulara cevap aranıyor.