BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,70
ALTIN 2.527,95
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

World of Tanks PlayStation 4'te

PlayStation4 sahibi tankçıların bekleyişi nihayet sona erdi!

Abone ol

Wargaming, bugün yaptığı bir duyuruyla milyonların hayranı olduğu oyunu World of Tanks’in 19 Ocak itibariyle PlayStation4 platformu üzerinden tüm dünyada oynanabilir olacağını açıkladı.

World of Tanks’in PlayStation 4 sürümünde oyunseverleri, platformun gücünü sonuna kadar kullanarak yaratılan gelişmiş grafikler, platforma özgü özellikler ve sınırlı bir süre geçerli olacak özel içerikler bekliyor.

World of Tanks’in PlayStation4 için özel olarak geliştirilen bu sürümü, sahip olduğu DUALSHOCK4, Share Play ve PlayStationVita Remote Play gibi özelliklerle konsollardaki tank savaşını farklı bir seviyeye taşıyor.

OYUNSEVERLERE HEDİYE

Wargaming, kontrollerin konsol oyuncularına mümkün olan en iyi çoklu oyun deneyimini yaşatmak için tasarlandığını belirtmekte. World of Tanks’in PlayStation4 sürümü bir adet “Platinum Trophy”nin yanında hâlihazırda PlayStationStore’da mevcut olan ve çeşitli oyun içi Premium içerikler sunan 4 farklı Başlangıç Paketi (Founders Pack) ile gelecek. Oyuna 31 Ocak 2016 tarihinden önce giren tüm oyunseverler, hediye olarak T1E6-PS hafif seviye Amerikan tankına sahip olacaklar.

World of Tanks PlayStation4 sürümü, PlayStation Plus üyeliğine gerek duymadan tüm PlayStation hesap sahipleri tarafından ücretsiz olarak oynanabilecek. PlayStation Plus üyelerini ise Pz.Kpfw. II Ausf. J Alman hafif tankının yanı sıra 3 günlük Premium Hesap süresi ve satın alacakları diğer ürünlerde özel indirim fırsatları bekliyor.

World of Tanks PlayStation4 sürümü hakkında daha fazla bilgi edinmek içinhttp://console.worldoftanks. com/ adresini ziyaret edin.