BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Whitney Houston resmen perişan olmuş

Otel odasında ölü bulunan ABD'li şarkıcı Whitney Houston'ın otopsi raporu dehşete düşürdü.

Abone ol

İngiliz Sun gazetesinin ele geçirdiği otopsi sonucuna göre vücudunda çürükler, yaralar ve burnunda delik olan Whitney Houston'ın 11 dişi eksikti ve öldüğünde 9 uyuşturucunun etkisindeydi.

İngiltere'de yayımlanan Sun gazetesi, 48 yaşında ölen ABD'li unutulmaz şarkıcı Whitney Houston'ın otopsi raporunu ele geçirdi. İlk yayımlanan raporda, kokain kullanımına bağlı olarak kalp yetmezliğinden küvette boğulduğu belirtilen Houston'ın vücudunun harap olduğu ortaya çıktı.

Rapora göre; 11 Şubat'ta Los Angeles'taki otel odasında ölü bulunan sanatçının kalbinin ve karaciğerinin sağlıksız olduğu belirtildi. Sanatçının burnunda iki yumuşak doku arasında uyuşturucudan kaynaklandığı tahmin edilen bir delik olduğu tespit edilen raporda, Houston'ın 11 dişinin bulunmadığı, peruk taktığı ve sol alt kolunda da iğne izleri bulunduğu ve 9 ayrı uyuşturucunun etkisinde olduğu yazıldı. Uzmanlara göre uyuşturucunun etkisi ile farkında olmadan 66 derece sıcaklıktaki küvette giren sanatçının sırtında da yanıklar oluştu. Ayrıca küvetteki suyun olaydan 6 saat sonra hâlâ 33 derece olduğu kaydedildi. Kan tahlilinde Houston'ın uyuşturucu, kas gevşetici, alerji ilaçları ile birlikte ağrı kesicilerin etkisinde oluğu ortaya çıktı. Raporda ayrıca Houston'ın karnında, göğsünde ve kalçasında estetik ameliyat izleri ile intihar girişimlerinden kalan yaralar bulunduğu yazıldı. Sanatçının sol kolunun iç tarafında bulunan yarayı ise sevgilisi şarkıcı Ray-J'ye kızdığında kendisinin yapmış olabileceği belirtildi. Vücutta bulunan bazı çürük ve yaralara da sanatçıyı küvetten çıkarmak isteyen korumaların neden olmuş olabileceği ifade edildi.