BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Vosvos tutkunları tatilde buluştu

Türkiye’nin birçok ilinde üyesi bulunan Vostalya 07 Antalya Lara Plajı’nda bir araya geldi. <br/>Vosvos (Wolksvagen) araç sahibi 150 kişi, A...

Abone ol

Türkiye’nin birçok ilinde üyesi bulunan Vostalya 07 Antalya Lara Plajı’nda bir araya geldi.
Vosvos (Wolksvagen) araç sahibi 150 kişi, Antalya’da 4. yaz şenliği için bir araya geldi. Plaj da kamp kurup eğlenen grup her yıl yaptıkları bu etkinlikten memnun olduklarını dile getirdi. Vosvos sahipleri, bu organizasyonla bir araya gelip tanıştıklarını ve tatillerini bu şekilde değerlendirdiklerini belirttiler. Vostalya 07 kurucu ve başkanı Mehmet Budak da vosvos araç kullanmanın zevkinin anlatılamaz olduğunu belirtti. Budak, bu türden bir etkinlikte Türkiye’nin değişik illerinde vosvos araç kullananları bir araya getirdiklerini ve kaynaştırdıklarından bahsetti.
Kamp içerisinde Ankara, Eskişehir, İzmir, Konya, Aydın, Çorum ve Alanya vosvos kuluplerinin bulunduğuna değinen Budak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu etkinlik bir hobi etkinliğidir. Bu araçları kullananlar bir araya geliyoruz ve tanışıp bir şeyler paylaşıyoruz. Sadece tatil yapmıyoruz. Sosyal etkinliklerde de bulunuyoruz. Huzurevi ziyaretleri ve engellilere destek oluyoruz. Ankara, Eskişehir, İzmir, Konya, Aydın, Çorum ve Alanya’dan gelen arkadaşlarımız var. Şu an 50 araç ve 150 kişilik bir ekibiz.”

VOSTALYA 07’NİN TEK KADIN SÜRÜCÜSÜ
Vostalya 07 üyelerinin arasında tek kadın olduğuna vurgu yapan Vostalya 07 halkla ilişkiler sorumlusu Gönül Çakır, “Vostalya’ya 2010 yılında katıldım. Bu ekipte olmaktan çok memnunum. Aracımla birlikte etkinliklere katılıyorum. Vostalya ekibi içerisinde tek kadın sürücü benim. Yönetimde olmaktan da zevk duyuyorum” dedi.
Vosvos tutkunları, 30 Haziran akşamına kadar plajda eğlenmeye devam edeceklerini bildirdi.
(İHA)