BIST 9.715
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.429,75
HABER /  MAGAZİN

Murat Boz kimin için şarkı söyledi?

Memleketi Ereğli'de konser veren Murat Boz, Barış Akarsu'yu da unutmadı.

Abone ol

Pop sanatçısı Murat Boz memleketi Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Uluslararası Sevgi Barış dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nde konser verdi.

Sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Murat Boz , “Ben Ereğli’nin çocuğuyum. Burada olduğum için çok mutluyum. Her geldiğimde çok daha farklı duygular yaşıyorum. Duygulanıyorum, başka hisler içerisine giriyorum ve onları çok seviyorum” dedi.

Sahneye asansörle çıkan Murat Boz hareketli şarkıları ile Ereğlilileri coşturdu. 10 binlerce kişinin izlediği Murat Boz sahnede Ereğlili bir başka sanatçı olan ve geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Barış Akarsu’yu da unutmadı.

Barış Akarsu’nun doğum günü kutlayan Murat Boz, Akarsu için ‘Dön özledim seni’ şarkısını söyledi. Sahnede , ‘Benim çocukluğum buralarda oynayarak geçti’ diyen Murat Boz, onu izlemeye gelen ilkokul öğretmeni Neriman Posbıyık’ın elini öptü.

20. uluslar arası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci günü etkinlikleri havai fişek gösterilerinin ardından sona erdi.