BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Hande Yener, 30 Bin liraya hayır diyemedi

Hande Yener, haftada 30 bin liraya 'hayır' diyemedi ve küs olduğu Sinan Akçıl'la aynı projede yer almayı kabul etti.

Abone ol

Hatırlarsanız Yener daha önce de mahkemelik olduğu Demet Akalın'la bir reklam filminde boy göstermişti.

Şarkıcı Hande Yener bir dönem yediği içtiği ayrı gitmediği Sinan Akçıl'la uzun süredir görüşmüyordu. Ancak Akçıl ve Yener'in çok yakında aynı televizyon projesinde yer alacakları şaşkınlıkla karşılandı.

YENER GERİ ADIM ATTI

Küskünleri bir araya getirecek proje ise, bir dönem Britney Spears'ın de jüri üyeliği yaptığı 'The X Factor' isimli müzik yarışması Hande Yener'in, jüri üyeliği yapacağı programdan bölüm başına 30 bin TL yani ayda 120 bin TL kazanacağı konuşuluyor. Uzun süredir Sinan Akçıl'ın adını ağzına bile almayan Hande Yener, şimdilerde "Para için mi bir araya geliyorsunuz" sorularına "Ben bir daha Sinan'la çalışmam demedim" diye yanıt veriyor.

DEMET'LE DE BARIŞTI

Hande Yener, iki yıl önce de aynı şeyi Demet Akalın'la yaşamıştı. Büyük bir rekabet içine giren ikili, kameralar aracılığıyla birbirlerine ağır hakaretlerde bulunmuş ve Demet Akalın, Yener'e dava açmıştı. Ancak bir internet alışveriş sitesi, reklam filminde birlikte oynamaları için iki ünlü sanatçıya teklif götürünce Yener, küslüğü unutmuştu. Demet Akalın ve Hande Yener, birlikte kamera karşısına geçtikleri reklam filminden 100'er bin lira kazanmıştı.

MAZHAR ALANSON DA JÜRİ ÜYESİ

'The X Factor' yeni yayın döneminde ekranlara gelecek. Jüri de Hande Yener ve Sinan Akçıl'a Mazhar Alanson da eşlik edecek. 4'üncü jüri üyeliği için bir kadın sanatçı daha aranırken, yarışmayı kazanana 2 milyon lira ödül verilecek.