BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Volkana Valencia kancası

Sevilla'yı eledikten sonra Sarı-Lacivertli futbolculara Avrupa kulüplerinden teklifler yağmaya başladı.

Abone ol

Daha önce Mehmet Aurelio ile ilgilendikleri bilinen İspanyol ekiplerinden Valencia'nın, Sarı-Lacivertli takımın çeyrek finale yükselmesinde büyük rol oynayan kaleci Volkan Demirel ile Brezilya asıllı futbolcu Gökçek Vederson'u da takibe aldığı öğrenildi.

Sevilla-Fenerbahçe maçını izlemeye yardımcısı Bakero'yu gönderen Valencia Teknik Direktörü Ronald Koeman'ın, üç futbolcu hakkında İspanyol teknik adamdan detaylı rapor aldığı belirtildi. Ara transfer döneminde Mehmet Aurelio'yu renklerine bağlamak için yoğun çaba harcayan; ancak Sarı-Lacivertli yönetimi bu konuda ikna edemeyen Valencia'nın, gelecek sezon için bu futbolculara imza attırmanın planlarını yaptığı kaydedildi.

Bu arada Mehmet Aurelio, Volkan Demirel ve Gökçek Vederson'a Valencia kancayı takarken İtalyanların ünlü kulübü Juventus ise Sarı-Lacivertli takımın başarılı savunma oyuncusu Lugano'nun peşini bırakmıyor. Tuttosport gazetesinde yer alan haberde, önceki akşam oynanan karşılaşmada Juventus Kulübü yetkililerinin tribünde yer aldıkları ve uzun bir süredir takip ettikleri Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano'yu izledikleri yazıldı.