BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Fenerbahçe lige döndü

Fenerbahçe, Vestel Manisaspor maçı hazırlıklarına başladı ve taraftara çağrı yaptı

Abone ol

Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde, 2. turda Sevilla’yı eleyerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig’de hafta sonu Vestel Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

İspanyol ekibiyle yaptığı 2.tur rövanş maçının ardından dün akşam İstanbul’a dönen sarı-lacivertliler, lig maçı hazırlıklarına, teknik direktör Zico yönetiminde Samandıra’daki tesislerde akşam gerçekleştirilen antrenmanla başladı. Antrenmanda, Sevilla maçının ilk 11’inde yer alan futbolculara, dinlenmeye yönelik program uygulandı. Bu oyunculardan kaleci Volkan ve Selçuk, takımdan ayrı koşu yaptı. Diğer futbolcular ise Zico yönetiminde, ısınma  çalışmalarının ardından kanatlardan hücum organizasyonları üzerinde durdu. Şut çalışması ve yarı sahada çift kale maçla antrenman tamamlandı. Sarı-lacivertliler, Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarını yarın akşam basına kapalı antrenmanla sürdürecek.

MALDONADO AYRI ÇALIŞTI

Fenerbahçe’nin, Turkcell Süper Lig’de Bursaspor ile yaptığı maç öncesinde ısınırken sakatlanan Maldonado,  takımdan ayrı olarak topla çalışmalar yaptı. Fizyoterapist eşliğinde koşu yapan Maldonado, daha sonra topla uzun süre çalışma yaptı. Maldonado’nun, bu akşamki çalışma sonundaki durumuna göre, yarından itibaren takımla çalışmalara başlayabileceği öğrenildi. Bu arada, Sevilla ile yapılan 2. tur ilk maçında sakatlanan ve tedavisi süren Roberto Carlos’a, riske edilmemesi için Vestel Manisaspor maçında görev verilmeyeceği öğrenildi.

ZICO’YA KUTLAMA

Fenerbahçe muhabirleri, 3 Mart’ta 55. yaşını kutlayan Zico’ya sürpriz bir kutlama hazırladı. Brezilyalı teknik adam, antrenmandan sonra gazetecilerin kendisi için getirdiği doğum günü pastasını kesti. Bu akşamki kutlama, Sevilla’da futbolcuların, dönüş yolculuğunda yöneticilerin ardından 3. doğum günü kutlaması oldu.

VOLKAN BALLI’DAN TARAFTARA ÇAĞRI

Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı, Vestel Manisaspor maçı için taraftarlarına çağrıda bulundu. Sevilla karşısında istedikleri sonuca ulaştıklarını, bundan sonra takım için en önemli olan konunun, hafta sonundaki Vestel Manisaspor maçı olduğunu kaydeden Ballı, "Sevilla karşısında turu geçtik ve bunun sevincini 24 saat yaşadık. Şimdi bizim için önemli olan Vestel Manisaspor maçı. Bu takıma, o maçta da en iyi morali taraftarımız verecektir.  taraftarlarımızın stadı doldurarak futbolcuları kucaklamasını istiyoruz" diye konuştu. Öte yandan, Fenerbahçe Kulübü’nün, Fortis Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile yapılan maçta Lincoln’e yönelik hareketi nedeniyle PFDK’nın 4 maç ceza verdiği kaleci Volkan Demirel için Tahkim Kurulu’na başvuracağı öğrenildi. Bugünkü antrenmanda koşu yapan Volkan, verilen ceza konusunda, indirim olabileceğini söylemekle yetindi.