BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Volkan taraftara güven vermiyor

Fener'in milli kalecisi Volkan Demirel, kalede taraftarlarına güven vermiyor. İşte Volkan'ın karnesi..

Abone ol

AZ Alkmaar maçında yediği 3 golden sonra taraftarların yuhaladığı Volkan, Avrupa kupalarında bu sezon 4 maçta kalesinde 6 gol gördü. Avrupa kupalarında bu sezon ilk kez forma giydiği Palermo maçında gol yemeyen Volkan, Celta Vigo maçında 1, Eintracht Frankfurt maçında 2 ve son olarak AZ Alkmaar maçında 3 gol yedi.

Rüştü'nün 15 Kasım 2006'da İtalya ile yapılan milli maçta sakatlanmasının ardından milli takımın ve Fenerbahçe'nin kalesini koruyan Volkan, İtalya maçında büyük hatasının ardından yediği golle eleştirilmişti.

Fenerbahçe'de de zaman zaman hatalı goller yiyen Volkan, AZ Alkmaar maçında da 3 gol yiyince taraftarların büyük tepkisini çekti. Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Rüştü, bu sezon forma giydiği 7 Avrupa kupası maçında kalesinde 7 gol görmüştü.

LİGDE 13 MAÇTA 12 GOL

Volkan, Turkcell Süper Lig'de bu sezon forma giydiği 13 maçta 12 gol yedi. Ligde bu sezon ilk kez 2. haftada Gençlerbirliği maçında 60. dakikada sakatlanan Rüştü'nün yerine oyuna giren Volkan, 8. haftada Bursaspor maçında ise ilk kez 90 dakika oynadı.

Ligin 10. haftasında Kayserispor maçından sonra sürekli ilk 11'de forma giyen Volkan, Denizlispor, Beşiktaş ve Ankaragücü maçlarında gol yemedi. Ligin ikinci yarısında her maçta kalesinde gol gören milli kaleci, Kayseri Erciyesspor ve Gençlerbirliği'den 1'er, Çaykur Rizespor'dan ise 2 gol yedi.