BIST 10.264
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.393,18
HABER /  SPOR

Okur haberi duyunca ne yaptı?

NBA'da All-Star'a seçilen Mehmet Okur haberi kimden duydu? İlk tepkisi ne oldu? Okur merak edilenleri cevapladı.

Abone ol

Utah Jazz’ın bu sezonki başarılı performansında önemli pay sahibi olan ve NBA Başkanı David Stern tarafından All-Star kadrosuna alınanan Mehmet Okur, kendisine ait www.memo13.com internet sitesinden açıklamalarda bulundu.

Haberi ilk kimden aldınız?
Genel menejerimiz Kevin O’Connor’dan aldım. Antrenmandan çıkıp eve gidiyordum. Ve zaten eve gidip ESPN’i açacaktım ya da internette haberlere bakacaktım ama O’Connor aradı. Ve “Mehmet All Star’a katılmayı hak ettin. NBA’den telefon geldi. Seni seçtiler. Tebrik ederim” dedi. Ben önce şaşrıdım “Şaka mı yapıyorsunuz” dedim. O kadar heyecanlandım ki iki kere sordum. “Yok bu konuda şaka yapmam” dedi. “Tebrik ederim çok çalıştın ve hak ettin” dedi. Çok heyecanlandım.

Yakınlarınız neler hissetti?
Eşim evde yoktu, onu aradım. İşlerini yarım bırakıp eve geldi. İkimiz de çok duygulandık ağlamaya başladık. Çünkü çok uzun zamandır beklediğimiz All Star’a katılma mutluluğunu beraber paylaştık. Sonra ailelerimize haber verdik, onlar da heyecanlandı ve tebrik ettiler bizi.
Aslında geçen senekinden daha az oy aldım, oy seviyesinde bir düşüş vardı ama önemli değil, beni ne kadar sevdiklerini biliyorum. Geçmişten ders alıp ileriye bakıyorum. Karakterim bu şekilde oldu hep. İnanıyorum ki beni seviyorlar ve kalpten destek veriyorlar, bazısı oyuyla bazısı duasıyla. Ben Türk sporunu dünyanın zirvesinde temsil ediyorum. İlk adımı attım, bundan sonra daha iyi çalışarak neden ilk beş olmasın?